Filtrera med

Pris
9 kr 4999 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billiga mobiler

Billig Teknik har ett stort utbud av både nya och begagnade mobiltelefoner med mycket bra prisnivåer. Eftersom det kommer nya modeller av iPhone och Android varje år och flera generationer ofta är nästan lika bra som den senaste generationen. Du kan vara helt trygg i att köpa en telefon som har några år på nacken och ändå få en telefon med mycket hög prestanda, både med processor, kamera, skärm etc. 

iPhone

Den senaste generationen iPhone 13 kom både i standardmodell, mini och Max / Max Pro. Detta gällde även den tidigare generationen iPhone 12 som har otroligt hög prestanda och är en utmärkt telefon att köpa begagnad. Men eftersom Apple har en så genomtänkt kombination av hårdvara och mjukvara går det alldeles utmärkt att köpa en iPhone 8, Iphone X eller iPhone SE och få en bra telefon som kommer hålla länge. När du köper en billig iPhone kan du också vara mindre orolig för att den ska gå sönder eller bli stulen eftersom stöldbegärlighet och risk går upp ju dyrare telefonen är. Vi får löpande in nya leveranser av både nya och begagnade iPhones. Därför lönar det sig att kolla webbplatsen ganska regelbundet om du letar efter en speciell modell eller prisnivå. 

Android

Bland Android-telefonerna finns det både typiska flaggskeppsmodeller och budgetvarianter som verkligen kan klassas som billiga mobiler. Några av de mest populära är Samsung Galaxy, OnePlus, Xiaomi, Huawei och Google Pixel men det finns många fler märken och modeller som håller hög prestanda och bra prisnivå. En viktig sak att kolla på är vilken Android-version telefonen har och vilken version den stöder som högst. Det ger dig en fingervisning om hur länge du kommer kunna ha telefonen med full Android-funktionalitet. Självklart kan du även fortsätta använda den även senare, men då med mer begränsade säkerhetsuppdateringar. Vi har ofta ett stort utbud av Android men det är också ständigt varierande. Vi rekommenderar t.ex att kolla Samsung Galaxy S10-modellerna som har riktigt bra förhållande mellan prestanda och pris. 

Tillbehör

Vi har alltid ett stort utbud av tillbehör och även om du får tag på en billig telefon är det ju en ägodel som du har med överallt och som lätt kan bli skadad av fall eller vätska. Ett skal eller fodral hjälper till att skydda telefonen mot sådant. Vi har även extra laddare och sladdar av alla slag om du behöver laddare på fler ställen eller köper en av de nya flaggskeppen som oftast levereras helt utan laddare och kabel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 668 produkter

Xiaomi Redmi 9AT 32GBXiaomi Redmi 9AT 32GB
  Snabb och prisvärd 4G-smartphone med åttakärnig processor och ett mycket kraftfullt batteri som ger dig flera dagars...
  - Mobil
  - Åttakärnig processor
  - 6.53-tums IPS-skärm med multitouch
  - 2 GB RAM-minne
  - 32 GB lagring
  Rek: 1 400 kr
  1 399 krPris
  Nokia 130 1.8" Dual SIM mobiltelefonNokia 130 1.8" Dual SIM mobiltelefon
  • Nyhet!
  Kompakt GSM-mobiltelefon av klassisk modell, med superb batteritid och funktioner som FM-radio, inbyggd ficklampa och en...
  - Mobil
  - 1.8" färgskärm
  - 8 MB lagring som kan byggas ut med microSDHC
  - Dubbla SIM-kortsplatser
  - Spela Snake!!!
  Rek: 500 kr
  429 krPris
  iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green (beg)iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green (beg)
  • Priset!
  • Nyhet!
  A
  B
  C
  D
  Begagnad med 1 års garanti! iPhone 11 Pro Midnight Green har en fantastisk trippelkamera med vidvinkel och en stor 5,8"...
  - Mobil
  - 64 GB minne
  - 5,8-tums XDR OLED-skärm
  - 12 MP trippelkamera med vidvinkel
  - Midnattsgrön
  Nypris: 10 000 kr
  4 999 krPris