Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Asus VivoBook

Asus är kända för att tillverka datorer och tillbehör av hög kvalitet till låga priser. Deras bärbara datorer har blivit mycket populära på senare år och det är inte så konstigt med tanke på vad de kan prestera. Asus VivoBook erbjuder en utmärkt kombination av prestanda och elegans. Med en tunn ram, borstad metallyta och en kraftfull processor får du en dator som klarar de tuffaste utmaningarna. Den senaste versionen av Asus VivoBook (S15) är både lättare och tunnare än sina föregångare. Den väger endast 1,7 kilo och är mycket tunn. Titta gärna igenom vårt utbud av Asus VivoBook idag och lägg en beställning!

Asus VivoBook erbjuder hög prestanda

Asus VivoBook S15 är utrustad med en 15,6 tums Full HD-skärm. Skärmen är dessutom tillverkad med bredvinkelsteknik vilket gör att du kan titta på skärmen även från extrema vinklar. En utmärkt egenskap när du ska dela innehållet med kollegor eller vänner. Asus VivoBook är känd för sin höga prestanda. S15 drivs med Intel® Core™ i7-processorn och upp till 16 GB DDR4 RAM-minne. Asus VivoBook S15 har en USB 3.1-port som ger 5 gånger så snabb dataöverföring jämfört med en äldre USB 2.0-port. Dessutom har du möjlighet att ansluta en HDMI-kabel och det finns plats för ett SD-kort. Med sitt bakgrundsbelysta tangentbord går Asus VivoBook S15 utmärkt att använda även när den omgivande belysningen i rummet är begränsad. Vilka behov har du när det gäller en bärbar dator? Kanske finns det några särskilda egenskaper som är viktiga för dig för att du ska kunna använda datorn som du har tänkt. Fundera gärna igenom det innan du lägger din beställning.

Skicka in din order idag

Med en Asus VivoBook har du en kraftfullt och snyggt designad bärbar dator som klarar tuffa utmaningar. Vi på Billig teknik erbjuder begagnade Asus VivoBooks, vilket gör att du kan hitta en högpresterande bärbar dator till ett överkomligt pris. Om du undrar något är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som gärna svarar på dina frågor. Vi erbjuder låga fraktkostnader och snabba leveranser. Beställ en Asus VivoBook idag!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!