Filtrera med

Pris
14 kr 99 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Övriga komponenter

När man ska bygga sin egen dator eller bygga om sin existerande så finns det alltid de där små komponenterna som man inte hittar i någon annan kategori. Vill du få tag på ett expansionskort för USB 3.0, en förgrening till en SATA-strömkabel, eller ett ESD-armband för när du ska bygga om din dator så har vi något för dig.

SATA-strömkabel

Om du någonsin behöver koppla in två SATA-enhet på samma strömkabel så kommer du absolut att kunna splitta SATA-kabeln med en förgrening. Att bygga en egen dator kan vara utmanande nog - vi vet - så vi tänkte hjälpa dig det lilla vi kan genom att i alla fall erbjuda ett grymt utbud av SATA-förgreningar.

USB 3.0

Det är klart din dator ska ha USB 3.0! Denna nya överföringstekniken har långt snabbare överföringstider än sina föregångare, och oavsett om du bygger en helt ny dator eller renoverar din gamla så kan du utrusta den med USB 3.0. Det är bara att du monterar in ett PCIe-expansionskort så får din dator helt plötsligt 4 USB 3.0-portar!

Blandade datorkomponenter

Vi kan erbjuda det mesta av allt. När man ska bygga en ny dator, eller underhålla sin gamla så finns det gott om komponenter som inte riktigt passar in i någon kategori. Här så har vi samlat denna typ av komponenter, och erbjuder dem till riktigt konkurrenskraftiga priser.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 13 produkter