Filtrera med

Pris
19 kr 839 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Billiga hårddiskar

När det finns ett så stort utbud på marknaden har du valet att alltid köpa billiga hårddiskar. Kraven på lagringsyta ökar hela tiden, i takt med att ljud och video blir allt mer högupplöst och spel blir allt mer multimedia-orienterade upplevelser. Det verkar helt enkelt som att all vår data blir större och större med tiden. Den som tar många bilder med sin digitalkamera har garanterat fått uppleva detta fenomen.
Viktigt att komma ihåg är att billiga hårddiskar knappast är sämre än dyra hårddiskar. Tvärt om gör man sig en tjänst, då utvecklingen gör att man regelbundet måste införskaffa allt större hårddiskar. En billig hårddisk innebär därför en möjlighet att i framtiden alltid hänga med i ständigt ökande lagringskrav.

Byta hårddisk

Att byta hårddisk är sällan speciellt problematiskt. Enklast är såklart om man har en extern hårddisk, eller köper till ett externt chassi. Men det betyder inte att interna hårddiskar är särskilt svåra att byta. Så länge man håller i åtanke att alla gränssnitt och dimensioner är standardiserade så faller det hela sig naturligt. Hårddiskar är faktiskt gjorda för att bytas.

2.5 hårddisk

En 2.5 hårddisk är även känd som hårddisk till laptop. Det är helt enkelt den mindre varianten av de två förekommande hårddiskdimensionerna. Dessa är väldigt resurseffektiva och kräver mindre ström. Därför används de i bärbara datorer där batteritid är en avgörande faktor. Det är även i denna dimension som man har valt att lansera moderna flashbaserade hårddiskar. Med en 2.5 hårddisk är du därför garanterad en liten och effektiv lösning.

Hårddisk 3.5

Med hårddisk 3.5 åsyftas helt enkelt den klassiska hårddisken som man finner i en stationär dator. Av de två standardiserade dimensionerna är detta den större. Men även om den är lite mer otymplig så får man större lagringsyta för samma kostnad. Därför är hårddisk 3.5 ofta det mer kostnadseffektiva alternativet.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 14 produkter