Filtrera med

Pris
129 kr 399 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Kabinett för intern hårddisk

Med hjälp av ett kabinett kan man enkelt omvandla en intern hårddisk till en extern sådan. Med ett kabinett så kan en befintlig intern hårddisk alltså placeras i ett skyddande och kylande hölje och därefter användas som en extern hårddisk, genom USB-anslutning. Detta påminner om en dockningsstation, men är alltså en mer stilren lösning för en ensam hårddisk.

Billig hårddiskkabinett

Vi kan erbjuda flera olika hårddiskkabinett, för dig som är ute efter ett stilrent alternativ för att förvara en intern hårddisk i, liksom ett funktionellt alternativ för att ansluta till den. Vi kan hålla våra låga priser genom att vara en online-baserad återförsäljare, men att handla från oss är trots detta lika säkert som att gå in i en fysisk butik - detta då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Smidig hårddiskkabinett

Ett hårddiskkabinett är det smidigaste och enklaste alternativet för den som ofta behöver ansluta till en intern hårddisk. Det behövs inga extra verktyg för att montera in en intern hårddisk i hårddiskkabinettet och därefter kan du ansluta till kabinettet över USB 3.0 - vilket ger blixtrande överföringshastigheter på upp till 5 Gbps. Likaså kan våra hårddiskkabinetter rymma externa hårddiskar på upp till 4 TB.

3,5” hårddiskkabinett

Vi erbjuder hårddiskkabinetter för 3,5”-hårddiskar, vilket innebär att stora hårddiskar inte är några problem för vårat kabinett. Det följer likaså både med ett stativ, för att ställa upp hårddiskkabinettet, samt en nätadapter och USB-kabel. Våra USB 3.0-kabinett är perfekta för att omvandla gamla interna SATA-hårddiskar till externa lagringsmöjligheter.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter