Filtrera med

Pris
39 kr 49 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Trädgårdsverktyg

I vår sektion för trädgårdsverktyg vill vi erbjuda specialiserade redskap för ett mer njutbart trädgårdsarbete. Så oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara gillar att fixa till lite hemma i din trädgård kan du hitta bra verktyg du kommer behöva. 

Skapa den perfekta trädgården

Att kunna ha en välskött trädgård är resultatet av mycket arbete och kärlek men också av rätt verktyg. Så oavsett om du ska beskära buskar, plantera blommor eller fixa till i ditt grönsaksland är det viktigt att ha bra verktyg som gör jobbet smidigare. Den här sektionen är tänkt för att ge grundläggande redskap till olika uppgifter.

Trädgårdshandskar för alla behov

När du ska fixa i trädgården är det bra att kunna skydda dina händer på rätt sätt. Vi erbjuder därför bra vantar för trädgårdsarbete som passar olika typer av arbete i trädgården. Alla handskar är noggrant utvalda för att kunna ge de bästa kombinationen av komfort, flexibilitet och hållbarhet. Och oavsett om du behöver dina handskar för finare små planteringar eller större jobb som att gräva eller kratta, hittar du det alternativet som kan skydda dina händer.

Maximera din trädgårdsproduktivitet

För att vara så effektiv som möjligt när du lägger tid på din trädgård är det bra att ha rätt verktyg. Med rätt handskar kan du jobba längre och få mer gjort. Med bra redskap som en sekatör, grensax eller en räfsa kommer du också att få mer gjort på kortare tid. Hos oss kan du göra rätt köp av trädgårdstillbehör och trädgårdsartiklar för bekvämare arbete. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter