Filtrera med

Pris
119 kr 899 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Hörlurar

Ett par hörlurar är ett måste för att kunna uppleva din musik så som den var avsedd. Vare sig du är ute efter ett par riktigt maffiga ”over-ear”-hörlurar som kan leverera ljud i studiokvalité, ett par lätta och sportiga ”in-ear”-hörlurar för träning, ett par trådade hörlurar, trådlösa hörlurar, alternativt ett par riktigt prisvärda hörlurar eller ett par exklusiva sådana så är vi övertygade om att det finns något för just dig i vårt breda utbud av hörlurar.

Trådlösa hörlurar

Under de senaste åren så har trådlösa hörlurar blivit allt vanligare, och av en god anledning. Genom att ansluta över Bluetooth snarare än med en sladd så blir du friare i din vardag, och dagarna då dina hörlurssladdar trasslar ihop sig sekunden de lämnar din uppsyn kommer vara ett minne blott. Dagens trådlösa hörlurar har dessutom mycket god ljudkvalité, batterier som räcker i långa intervaller, och har blivit markant mycket billigare jämfört med tidigare år.

Billiga hörlurar

Vi anser att det inte längre behöver vara dyrt att få tag i ett par hörlurar med riktigt bra ljud, och vi har gjort vårt bästa för att denna övertygelse ska genomsyra vårt sortiment. Oavsett om det är mer exklusiva Beats-hörlurar eller ett par riktigt prisvärda träningshörlurar så kan vi erbjuda dem till dig till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Samtidigt så får du sinnesro då du köper från oss, eftersom vår hemsida är certifierad av Trygg e-handel.

Trådade hörlurar

Vill du inte ha en till pryl att behöva komma ihåg och ladda då och då, finns det ingen trådlös sändare till din studioutrustning, eller anser du helt enkelt att trådade hörlurar har bättre ljudkvalité? Oavsett anledningen så har vi många olika kompetenta alternativ för dig som vill ha hörlurar med tråd!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 37 produkter

Kitsound in-ear hörlurar och headsetKitsound in-ear hörlurar och headset
  Snygg och prisvärd in-ear-hörlur som även fungerar som headset både med iOS och Android. Finns i flera färger!
  - Hörlurar
  - Platt trasselfri kabel
  - Bra ljud och funktion för samtalshantering
  - Både med iOS och Android
  - Individuell passform
  Rek: 150 kr
  119 krPris
  Streetz Trådlös Bluetooth-hörlur med micStreetz Trådlös Bluetooth-hörlur med mic
  • Priset!
  Streetz bluetooth-hörlur med mikrofon så att de även fungerar som headset. Har en kompakt hopfällbar design och hela 22...
  - Hörlurar
  - Anslut trådlöst med Bluetooth
  - Kompakt hopfällbar design
  - 22 timmars batteritid
  - Fungerar som headset med mikrofon
  Rek: 500 kr
  299 krPris
  Streetz hörlurar med mikrofon (Svart/Vit/Rosa/Blå)Streetz hörlurar med mikrofon (Svart/Vit/Rosa/Blå)
  • Priset!
  Bekvämt vikbart headset perfekt för Zoommöte eller löpturen! Headsetet är praktiskt hopfällbart och tar liten plats när...
  - Hörlurar
  - Ett bekvämt headset med slutna kåpor
  - Vikbar design
  - Headsetfunktion som fungerar med iPhone
  - Finns i flera olika färger!
  Rek: 250 kr
  229 krPris