Filtrera med

Pris
19 kr 529 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Datormus

När det kommer till köp av ny datormus är det viktigt att du funderar över vad du främst ska använda musen till. Kanske är du på jakt efter en ergonomisk mus till datorn på jobbet för att undvika musarm och förslitningsskador? Eller så kanske du letar efter en snabb och pålitlig datormus för gaming? Hos Billigteknik har vi mängder av möss i vårt sortiment. Välj till exempel om du vill ha en trådlös mus eller en datormus med sladd, om den ska vara optisk eller laser-styrd, eller om den ska vara utrustad med två eller fler knappar. Utöver datormöss hittar du även flera musmattor i olika utföranden och för olika ändamål. 

Gaming-mus

En riktig gamer går aldrig någonstans utan sin gaming-mus och sitt tangentbord. Precis som en golfare har sina klubbor, eller en musiker har sitt instrument så utgör datormusen ett viktigt redskap när det kommer till prestation. Vilken mus som är bäst är högst individuellt. Men vissa saker som de flesta gaming-musar dock har gemensamt är att de ska ge låg latens, samt vara utrustade med programmerbara knappar. Detta eliminerar fördröjningar, vilken i sin tur leder till att du får en fördel gentemot motståndare med sämre utrustning. Välj från mössen här nedan eller kolla in vår underkategori för gaming-möss och tangentbord

Trådlös datormus

Framtidens datortillbehör går onekligen i det trådlösas tecken, vilket inte är så konstigt när man väl tänker efter. Tack vare en trådlös mus behöver du inte längre krångla med sladdar och anslutningsalternativ. När det kommer till trådlösa möss så ansluts de antingen genom Bluetooth eller USB. Hos Billigteknik hittar du trådlösa möss från de flesta stora tillverkare som till exempel Logitech och Asus, men också billiga trådlösa möss från mindre välkända varumärken.  

Billig datormus

Samtidigt som vi har många bra datormöss, så har vi även många alternativ för den som söker en billig datormus. I vårt breda utbud så finns det många olika prisvärda produkter. Vi erbjuder dessutom billiga gamingmöss av Razer-karaktär, såsom exempelvis Deltaco, så att du kan få tag på en billig spelmus.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 57 produkter