Filtrera med

Pris
149 kr 639 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Bra datorhögtalare

Bra datorhögtalare är så pass kvalitativa idag att de kan konkurrera ut de flesta gamla stora högtalarna. Har du ett litet utrymme kan du lika gärna satsa på högtalare till datorn istället för att köpa en hel dyr ljudanläggning. Datorhögtalare finns i flera varianter, allt från bluetooth-anslutna minihögtalare till riktigt bra 5.1-system där du får hemmabio-känsla på direkten! Det är även lätt att koppla ihop mobilen med dina datorhögtalare och de ger betydligt mycket bättre ljud än portabla mobilhögtalare. Skaffa bra datorhögtalare hos oss, vi har ett stort utbud och låga priser.

Högtalare till dator

Högtalare till dator är ett måste om du vill kunna kolla på film eller spela spel i din dator. Dessutom kan datorhögtalare kopplas ihop med din TV och andra medieenheter. Idag har många av de små datorhögtalarna så pass bra ljud att du inte behöver några andra högtalare i ditt hem. Ihop med en bra baslåda ersätter de ljudsystem för flera tusentals kronor. Köp bra högtalare till dator av oss här ovan.

Trådlösa datorhögtalare

Trådlösa datorhögtalare gör livet mycket lättare, och miljön runt din dator mycket snyggare. För ärligt talat har vi väl alla sedan länge tröttnat rejält på sladdar som samlar damm och förfular inomhusmiljön. Numer kan vi lyssna på utmärkt ljud från trådlösa källor. På marknaden idag börjar trådlösa bluetooth-hörlurar bli standard och trådlösa datorhögtalare gör frammarsch även dem.

Logitech datorhögtalare

Logitech datorhögtalare är märket som har blivit något av en standard när det kommer till högtalare till dator. Det är ett varumärke som står för bra ljud, hög kvalitet och ett förhållandevis lågt pris. Märket har kommit att dominera marknaden för datorhögtalare, vilket säger en hel del om hur pass bra de är. När du köper högtalare från Logitech får du bra ljud och stilrena datorhögtalare. Logitech datorhögtalare är kända för att de smälter in snyggt i miljön. De syns inte, men de hörs desto bättre.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 18 produkter

KITSOUND BOOMBAR 30 Bluetooth högtalare med TrueBass & upp till 20 timmars speltid, 10W svartKITSOUND BOOMBAR 30 Bluetooth högtalare med TrueBass & upp till 20 timmars speltid, 10W svart
  • Nyhet!
Kompakt Bluetooth-högtalare från Kitsound i snygg Black/Gunmetal färg. Upp till 20 timmars uppspelning beroende på...
- Högtalare
- Batteridriven portabel högtalare
- Anslut trådlöst med Bluetooth
- Kraftfull bas
- Färg: svart
Rek: 600 kr
499 krPris