Filtrera med

Pris
199 kr 199 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Dockningsstation för hårddisk

När man har en eller flera interna hårddiskar att ansluta till en dator så kan detta vara närmast omöjligt, då de flesta datorer bara har en SATA-kabel. Detta innebär att det kan vara mycket utmanande att överföra information mellan två eller fler interna hårddiskar, eftersom SATA-kabeln inte kan vara ansluten till två samtidigt. Detta problemet kan lösas med en dockningsstation för interna hårddiskar.

Smidig dockningsstation

Om man förslagsvis har bytt ut sin interna hårddisk till en SSD så kan man fortfarande vilja komma åt den informationen som finns på sin gamla hårddisk. Detta kan orsaka huvudbry, men om man har en dockningsstation så kan man smidigt överföra önskvärda filer från sin gamla interna hårddisk till sin nya interna lagringsdisk. Samtidigt så tillåter en dockningsstation att man kan använda en intern hårddisk som en extern sådan, genom att dockningsstationen agerar som anslutning till den - istället för SATA-kabeln.

Snabb dockningsstation

Bara för att dockningsstationerna ifråga ansluts till över USB så innebär inte detta på något vis att de behöver vara långsamma. Vi erbjuder dockningsstationer med både USB 3.0 och USB 3.1, för blixtsnabba överföringar till och från både 2,5” och 3,5” hårddiskar. Detta innebär att du genom en dockningsstation enkelt kan omvandla din gamla interna hårddisk till en extern hårddisk, för att frigöra mer lagringsutrymme lokalt.

Billig dockningsstation

En dockningsstation ska inte behöva vara dyr. Snarare så anser vi att alla ska kunna köpa en dockningsstation, för att kunna ansluta interna hårddiskar till sin dator utan krångliga nödlösningar eller ta hjälp av dyra teknikkonsulter. Vi kan erbjuda ett brett utbud av dockningsstationer, utan de löjligt höga pristillägg som vissa andra återförsäljare använder sig av.