Filtrera med

Pris
5 kr 899 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Datorladdare till bärbar dator

En fungerande datorladdare är en absolut nödvändighet. Går strömkabeln sönder, laddas inte din dator och då har du fått problem. I dag är vi så pass beroende av våra bärbara datorer att vi inte kan vara utan dem ens för en dag. Så fort din laddare till datorn börjar att krångla bör du skaffa en ny. Det är bara en tidsfråga innan den slutar fungera helt, och då står du där utan din laptop. Skaffa en ny datorladdare redan vi första tecken på att den gamla laddare glappar eller krånglar.

Laddare till Macbook Air

Din laddare till Macbook Air är din dators livrem - funkar den inte, så funkar inte heller din dator och då går du kanske miste om en hel arbetsdag eller viktig surftid. Att vara utan sin dator kostar tid och pengar, och det är oerhört frustrerande. Skaffa en extra laddare till din Macbook Air redan idag, för att vara på den säkra sidan, om olyckan skulle vara framme.

Laddare till Asus laptop

Vi har flera laddare till Asus laptop, som passar olika modeller. Var proaktiv och se till att du har en reservladdare till din dator, så att du inte står där med skägget i brevlådan. Vi har alla varit där, utan laddare till dator eller mobil och det är inte alls roligt. Det är en billig investering att köpa en extra laddare till Asus laptop, innan den du har går sönder eller slutar fungera.

Samsung datorladdare

En fungerande Samsung datorladdare är en nödvändighet för dig som äger en Samsung laptop. Lev inte i tron att din laddare till datorn kommer att hålla i all evighet. På grund av att den får utstå stötar och värme, är laddaren ofta den första datorkomponenten att gå sönder. Förebygg och köp en Samsung datorladdare idag och undvik viktig tid utan din laptop.

Lenovo datorladdare

En Lenovo datorladdare som funkar, och som gör att du kan ge din dator mer juice, är fullständigt ovärderlig för att kunna använda din laptop fullt ut. Överhettning och slitage är vanliga orsaker till att en laddare går sönder. Köp en ny Lenovo datorladdare idag, innan den slutar fungera för gott.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 106 produkter

Deltaco USB-C laddare 60W för datorer eller telefoner, PD GaN-teknikDeltaco USB-C laddare 60W för datorer eller telefoner, PD GaN-teknik
  USB-C-laddare som fungerar med alla datorer eller telefoner/surfplattor som har USB-C-laddning upp till 60 Watt. Tack vare...
  - Datorladdare
  - Snabbladdning
  - Fungerar till datorer/telefoner/surfplattor med USB-C
  - Ladda bärbara datorer upp till 60W
  - Väggladdare
  Rek: 400 kr
  359 krPris