Filtrera med

Pris
9 kr 259 kr
Tillverkare:
Filter

Samsung Galaxy mobilskal och fodral

Samsung galaxy mobilskal och Samsung galaxy fodral har blivit riktigt storsäljare. Det är inte så konstigt så Samsung galaxy är en av världens mest sålda och eftertraktade mobiltelefoner. Men det kommer ju såklart med en viss kostnad. Dessa telefoner är allt annat än budgetmodeller vilket är en följd av många års utveckling och väl avvägda hårdvarukomponenter. Att ha Samsung galaxy mobilskal eller Samsung galaxy fodral är därför ett smart val för att skydda sin telefon.

Samsung Galaxy s6 skal

Samsung Galaxy s6 är en av tidernas mest populära telefoner och likaså är Samsung galaxy s6 skal högt eftertraktade. Då telefonen är förhållandevis stor så säkerställer ett Samsung galaxy s6 skal att ens telefon förblir fri från repor. Modellens enhetliga utformning och glasbaserade baksida gör att den på en och samma gång är robust och känslig för repor. Skal är därför ett lämpligt komplement.

Samsung Galaxy s7 skal

Då Samsungs S7-modell i stor utsträckning påminner om tidigare modeller, men med ett förfinat utförande så är det förmodligen mer viktigt än någonsin att ha ett Samsung galaxy s7 skal. Hur man än vrider och vänder på det så har telefoner nu för tiden en tendens att växa i storlek efter varje enskild modell som dyker upp på marknaden. Samsung galaxy s7 skal garanterar att din telefon förblir funktionell och i fint skick.

Samsung Galaxy s8 skal

För den senaste modellerna i Galaxy-serien så är det så klart passande med ett Samsung galaxy s8 skal. Denna nyligen lanserade modell är förmodligen unik i det hänseendet att den är avsevärt mycket mer avlång än tidigare modeller. Efterfrågan har varit stor och den blev snabbt slutsåld på många håll. Men det nya utförandet har gjort telefonen mer känslig för yttre påverkan. Att skaffa ett Samsung galaxy s8 skal är därför nästan en förutsättning för att säkerställa att ens egen telefon inte skadas vid vardagligt bruk.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 58 produkter

Gear transparent skal till Samsung Xcover 4Gear transparent skal till Samsung Xcover 4
  • På rea!
  Genomskinligt skal från Gear som passar Samsung Xcover 4! Skalet skyddar mot repor och smuts.
  - Transparent - Se telefonens färg och design
  - Skalet skyddar mot repor och smuts
  - Mjukt flexibelt mobilskal
  - Alla portar och funktioner är åtkomliga
  Rek: 150 kr
  89 krPris