Filtrera med

Pris
3 kr 1499 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Övriga tillbehör

När det gäller datorer så finns det tillbehör än man kan tänka sig. Detta är varför vi har sammanställt en behändig avdelning där vi inkluderat allt vi kan tänka oss att du skulle kunna behöva till din dator, som inte täcks av någon annan kategori. Vi erbjuder allt från Bluetooth-adaptrar, grenuttag (både traditionella och ”smarta eluttag”), keramiska trimmejslar för den som arbetar med elektroniska komponenter, väggfästen, datorhållare, laserpekare för presentationer, och mycket mycket mer. Ta en titt!

Smart eluttag

”Smarta hem” är en bransch som växt explosionsartat under de senaste åren. Med en ”Smart Plug” så kan du, billigt och enkelt, få ett smakprov på vad detta innebär. En smart strömbrytare tillåter dig att bevaka elförbrukningen över wifi, och den funktionella appen tillåter dig att schemalägga tändning och släckning av lampor, exempelvis samtidigt som soluppgången och solnedgången - eller varför inte slumpmässig tändning och släckning när du är borta för att skrämma bort potentiella inbrottstjuvar.

USB C till USB

Har du en modern Android-telefon, bärbar dator, MacBook eller MacBook Pro? Om så är fallet så har du förmodligen även en USB C-port - en reversibel, mindre anslutningsport som stödjer högre hastigheter (liksom både laddning och dataöverföring genom samma port) än traditionell USB. Det kan dock vara klurigt att ansluta förslagsvis en äldre hårddisk med USB-kabel till en enhet som helt saknar denna port - lösningen är en av våra smidiga ”USB C till USB”-adaptrar.

Stort utbud tillbehör

Vi har sammanställt ett heltäckande utbud tillbehör, som förhoppningsvis ska kunna tillfredsställa alla dina tillbehörsbehov. Med gott om olika typer av adaptrar, konverterare, minneskortläsare, olika USB-tillbehör, upphängningsanordningar, verktygssatser, expansionsmöjligheter och mycket mer så har vi något för alla. Om det inte finns här så är oddsen att det finns i en annan kategori!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 41 produkter