Filtrera med

Pris
39 kr 99 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Tillbehör för hörlurar

Oavsett om du mest använder dem i hemmet, under pendlingen, ute på promenad eller för samtal över nätet, så är hörlurar och headset en oumbärlig del av dagens samhälle. Detta innebär att det finns ett behov av vissa tillbehör till sina hörlurar och headset, vilket vi kan erbjuda - med det mesta från ett stativ för hörlurar, till externa ljudkort till dator, eller för den delen förlängningskablar för 3,5 mm (AUX) anslutningar.

Billiga tillbehör till hörlurar

Trots att vi erbjuder ett brett utbud, och ständigt tittar på nya produkter för att kunna bredda vårt sortiment ytterligare, så försöker vi ändå hålla så låga priser som möjligt. Detta är naturligtvis också fallet för tillbehör till hörlurar och headset, där vi kan pressa priserna genom att vara en online-baserad återförsäljare med lägre löpande kostnader än de som driver sin verksamhet genom fysiska återförsäljare. Samtidigt så får du sinnesro när du handlar från oss, genom att vi har blivit certifierade av organisationen Trygg e-handel.

USB-ljudkort

Ett USB-ljudkort till datorn fungerar som vilken USB-anslutning som helst, med undantaget att den ger dig två olika utgångar (mikrofoningång och hörlursutgång) till din dator. Detta kan vara fördelaktigt om du har en dator som helt saknar ljudkort, eller om du vill ha ett dedikerat ljudkort till exempelvis Skype. Ett USB-ljudkort är dessutom barnsligt enkelt att installera, då det är en sk ”Plug & Play”-USB-minne för Windows 7, 8 och 10.

Förlängningskablar

Trots att många tillverkare nu har eliminerat ett dedikerat ”3.5 mm”-uttag (AUX-uttag) på sina mobiltelefoner till förmån för trådlös ljuduppspelning, så behövs det fortfarande ännu ofta en fysisk kabel för att ansluta till kompetenta ljudsystem. Frågar man ljudfantaster så ger dessutom en analog kabel vida överlägsen ljudkvalité jämfört med Bluetooth-uppspelning. Vi erbjuder många olika förlängningskablar, för att tillåta fysisk anslutning till stereoanläggningar, mediasystem och bilhögtalare.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 7 produkter