Filtrera med

Pris
69 kr 279 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

iPad 2017 9.7”

Apples iPad är den i särklass mest populära surfplattan på marknaden. Modellen med en skärm på 9.7-tum är den klassiska iPad-storleken, och 2017 så släppte Apple en ny, mer överkomlig version av sin iPad 9.7”. På så vis kan du få en iPad billigare än någonsin, med alla de bästa och traditionella iPad-funktionerna, såsom iMessage, FaceTime, AppStore, samt en snygg design och kraftfullt chip. Här så kan du få ett fodral till den.

Fodral iPad 2018

Ett fodral till iPad 2018 9.7” är precis vad du behöver för att hålla din iPad säker. Dessutom så passar det både äldre iPad 9.7”, såsom iPad Air, iPad Air 2, eller iPad Pro 9.7”. Skydda din surfplatta med ett bra fodral, så att den tål allt ditt vardagliga bruk. Det finns inget tråkigare än en sprucken skärm - så förhindra det med ett bra fodral!

Billig iPad 2017

Vi erbjuder dig möjligheten att köpa en billig iPad 2017, så att du kan få tag i en kraftfull surfplatta. En iPad är perfekt för att ta anteckningar med, att läsa e-böcker på, eller helt enkelt att spela spel och konsumera media på. Genom oss på BilligTeknik kan du få tag i en iPad som gör allt detta, och mycket mer.

Stort utbud iPad-fodral

I denna avdelningen så har vi ett stort utbud iPad-fodral. På så vis kan du hitta ett fodral som passar just dina behov och kriterier. Vi på BilligTeknik försöker dessutom ständigt utöka vårt existerande utbud. Allt du beställer från oss kommer dessutom att levereras med snabb och pålitlig frakt.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 14 produkter