Filtrera med

Pris
99 kr 649 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Gaming tangentbord

Att ett gaming tangentbord behövs blir man snabbt varse om när man ger sig på riktigt intensiva spel med datorns vanliga utrustning. Tangentbord i all ära, men när det kommer till spel och gaming så krävs andra saker av ett tangentbord. Ett speltangentbord bör vara snabbt och responsivt!

Med praktisk belysning och tydlig markering av relevanta knappar behöver du aldrig förlora en omgång på grund av att du tappat bort fingersättningen. Med ett gaming tangentbord behöver du inte heller oroa dig över att stämningen försämras av att du måste ha lampor tända för att se knapparna. Denna typ av tangentbord har även en responstid som är svår att vara utan. När du väl testat ett gaming tangentbord, blir det svårt att gå tillbaka till något annat.

Billiga gaming tangentbord

Utbudet av billiga gaming tangentbord är stort. Men gör inte misstaget att tro att kvalitén blir lidande. I och med att gamingbranschen har exploderat så har efterfrågan på dess tangentbord blivit så stor att prispress kommer naturligt. Därför är billiga gaming tangentbord snarare huvudregel än undantag. Och man behöver knappast välja mellan pris och funktion. Alla speltangentbord har något unikt att erbjuda.

Gamingtangentbord mekaniskt

En särskilt unik grej med är att gamingtangentbord mekaniskt fångar upp knapptrycken. Det innebär att de har särskild teknik som gör att man inte behöver trycka ned knapparna lika långt och hårt som med vanliga tangentbord. Det sänker drastiskt reaktionstiden och ger en väldig fördel i många spel. Se därför till att ditt val av gamingtangentbord mekaniskt hanterar knapptrycken om du vill ha det lilla extra.

Speltangentbord

Vad man än väljer för speltangentbord så kommer det definitivt att ta spelandet till en ny nivå. Det gäller inte bara personer som redan spelar på professionell nivå eller har ambitionen att göra det. Den som spelar för nöjes skull får också ut mer av spelen med ett särskilt speltangentbord. Därför har de blivit givna val för såväl yrkesspelare som de personer som startar upp Quake i DOSBox och drömmer sig tillbaka till en svunnen tid.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 28 produkter

Havit KB860L superkompakt trådlöst mekaniskt RGB gaming-tangentbordHavit KB860L superkompakt trådlöst mekaniskt RGB gaming-tangentbord
  Superkompakt mekaniskt gamingtangentbord i så kallad 60%-storlek utrustat med bruna mekaniska switchar med utmärkt känsla...
  - Gaming-tangentbord
  - Mekaniskt gaming-tangentbord
  - Bruna switchar utan klick-ljud
  - Trådlös anslutning genom Bluetooth
  - RGB-belysning
  Rek: 600 kr
  499 krPris