Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Slow cooker

Slow cookers gör det enkelt att laga mat. Spara pengar genom att köpa din slow cooker online hos oss. Vi har många olika typer av storlekar för din slow cooker, och med en billig slow cooker så blir det lätt att laga riktigt god mat. Passa på att bredda ditt utbud av köksmaskiner redan idag!

Bra slow cooker

En bra slow cooker låter dig kunna göra långkok, så att ditt kött blir riktigt mört och närmast faller isär. Vi har sammanställt många olika alternativ för dig som är ute efter en slow cooker, och vi har dessutom alla de mest kända märkena för att kunna erbjuda en kompetent slow cooker. Exempelvis så har vi slow cookers från Electrolux, Champion och Coline.

Stor slow cooker

Med en slow cooker så kan du göra riktigt delikata långkok. Dessutom så kan du passa på och göra storkok, med en rymlig slow cooker som får plats med det mesta. Vi har slow cookers som rymmer upp till 6,8 liter, med löstagbara innergrytor så att du kan laga mycket mat enkelt.

Billig slow cooker

Skaffa en billig slow cooker och uppgradera din matlagning utan att det spräcker din budget. Vi har valt ut en mängd olika slow cookers speciellt för att de är konkurrensmässigt prissatta - du får helt enkelt riktigt mycket för pengarna. Köp en slow cooker här på BilligTeknik redan idag.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!