Filtrera med

Pris
149 kr 639 kr
Skick:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Högtalare till surfplatta

Känns det som att ljudet från din surfplatta inte räcker till? Vi har bra och portabla högtalare som är designade för att förbättra ljudet vart du än befinner dig. Så om du vill kolla en bra serie eller lyssna på musik med kompisarna, kan du alltid få bättre ljud med en trådlös högtalare.

Bästa ljudkvalitet

Våra bluetooth-högtalare erbjuder riktigt bra ljudkvalitet för att du ska kunna njuta fullt ut. Upplev ett klart och tydligt ljud som ger en bättre upplevelse när du använder din surfplatta. Få en perfekt ljudbild både med djupa bastoner och klara höga toner när du lyssnar på bra musik eller kollar en spännande film.

Enkel att ansluta och ha med sig

Med en bra bluetooth anslutning är det enkelt och snabbt att ansluta en bärbar högtalare när den behövs. Och eftersom den har ett bra batteri som håller flera timmar är den perfekt för en trevlig utemiddag eller att ha med på stranden. Med en kompakt design tar den heller inte upp mycket plats, så den är otroligt enkel att ha med vart du än ska. 

Perfekt för alla tillfällen

En bra högtalare är något som kan användas vid många olika tillfällen, och skapa en skön stämning. Du kanske ska på fest eller en resa, då är dessa produkter helt perfekta att ha med. Vi erbjuder bärbara högtalare i flera olika storlekar som ger ett kraftfullt ljud och är enkla att ansluta trådlöst via bluetooth.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 18 produkter

Gembird SPK-BT-11 portabel bluetooth-högtalareGembird SPK-BT-11 portabel bluetooth-högtalare
  • -30 kr
Kompakt och portabel trådlös högtalare med bluetooth-anslutning och laddningsbart batteri som låter dig spela din musik...
- Högtalare till surfplatta
- Batteridriven portabel högtalare
- Anslut trådlöst med Bluetooth
- 3 Watt effekt
Rek: 200 kr
179 kr149 krVanligt pris-30 kr offPris