Filtrera med

Pris
19 kr 479 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Trådade tangentbord

Även om trådlösa tangentbord blir allt mer populära så finns det fortfarande en marknad för trådade tangentbord. Inte nog med att de är billigare än deras trådlösa motsvarigheter och inte behöver laddas, den analoga kopplingen gör att trådade tangentbord även uppvisar bättre responstid (mindre sk latens), vilket gör att trådade tangentbord ofta används av gamers.

Billiga trådade tangentbord

Trådade tangentbord är en gammal och väl beprövad teknik, vilket innebär att de också håller en mycket rimlig prisnivå. Det ska dock hållas i åtanke att bara för att något är väl beprövat behöver det inte vara föråldrat - trådade tangentbord är fortfarande lika funktionella som de alltid har varit, och om man arbetar på en stationär dator märks sladden sällan av. Vi har därför kunnat sammanställa en samling trådade tangentbord som både är prisvärda och håller god kvalitet.

USB-tangentbord

Att ansluta sitt tangentbord över USB kan faktiskt i många fall vara enklare än att ha ett trådlöst tangentbord. Genom en fysisk USB-anslutning så kan tangentbordet få ström direkt från datorn, vilket innebär att man inte aktivt behöver byta batterier på tangentbordet eller ladda det. Samtidigt så ger den analoga anslutningen via sladd tangentbordet mycket god responstid, vilket är perfekt för gamers!

Stort utbud trådade tangentbord

Vilken typ av tangentbord man är ute efter beror helt och hållet på vilka ändamål man har. Oavsett om man är ute efter tysta tangenter, tangenter med låg profil, mekaniska tangenter, tangentbord med möjlighet till LED-bakbelysning, ”anti-ghosting”-tangentbord, slimmade tangentbord, speciellt ergonomiska tangentbord, eller numeriska tangentbord så finns det något för dig i vårt breda utbud.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 15 produkter