Filtrera med

Pris
229 kr 399 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Laptop kylplatta

Laptop kylplatta med inbyggda fläktar gör att du kan ha din laptop i knät utan obehag. Det är inte bra för varken datorn eller för dig att den blir överhettad. I värsta fall kan datorn ge upp av överhettning, något som visserligen brukar ge sig när den fått kylas ned sig lite. Det är inte heller bra att utsätta sig själv för värme, i värsta fall brännskador där din bärbara dator vilat i knät. Investera istället i en laptop kylplatta och slipp besvär och oro över eventuella skador på dig och din dator.

Billig kylplatta bärbar dator

Köp en billig kylplatta för bärbar dator hos oss. Vi har flera olika modeller i olika prisklasser. Det går rykten om att en varm dator i knät kan påverka reproduktionen på lång sikt. Om det är sant eller inte låter vi var osagt, men varför chansa? Det är knappast skönt att bli varm i skrevet ändå. Skydda dina privata delar och även din dator med en billig kylplatta bärbar dator.

Laptop kylare med laptop fläkt

Skaffa en laptop kylare med inbyggd laptop fläkt för att kyla av din dator när den får jobba hårt. Idag står våra datorer och laptops på 24 timmar om dygnet, vilket innebär att de lätt blir överhettade, om de inte får vila eller kylas av med fläkt. Ofta är din laptop fläkt för klen. De görs så små som möjligt för att minimera utrymmet i dagens slimmade datorer. Det är därför inte ovanligt att en bärbar dator stänger av sig själv som en säkerhetsåtgärd. Det är ju aldrig kul när det händer, och det händer alltid när du jobbar med något viktigt. Visst känner du till Murphys lag? Skaffa en laptop kylare så slipper du det nästa gång, better safe than sorry!

Överhettad dator pga laptop i knät

En överhettad dator är vanligt då du haft din laptop i knät. Kroppen genererar även den värme, till skillnad från ett bord, och ligger din dator tight mot dina lår förhindras cirkulationen till fläktarna. Undvik en överhettad dator, ha aldrig din laptop i knät utan en laptop kylplatta!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter

Satechi laptopställ i aluminium för skrivbordetSatechi laptopställ i aluminium för skrivbordet
  Lättviktigt och portabelt laptopställ för skrivbordet som ger dig en bättre arbetsställning när du sitter med din bärbara...
  - Kylplatta & kylfläkt
  - Passar bärbar dator 13-17"
  - Tålig och lätt konstruktion i aluminium
  - Hopvikbar design vilket gör den lätt att ta med
  - Gummifötter håller den säkert på plats
  Rek: 500 kr
  399 krPris
  Inter-Tech NBS-200 laptopställ i aluminium för 11"-15,6"Inter-Tech NBS-200 laptopställ i aluminium för 11"-15,6"
   Lättviktigt och portabelt laptopställ för skrivbordet som ger dig en bättre arbetsställning när du sitter med din bärbara...
   - Kylplatta & kylfläkt
   - Passar bärbar dator 11-15,6"
   - Tålig och lätt konstruktion i aluminium
   - Hopvikbar design vilket gör den lätt att ta med
   - Gummifötter håller den säkert på plats
   Rek: 300 kr
   239 krPris