Filtrera med

Pris
69 kr 299 kr
Passar till
mer... färre
Färg
mer... färre
Material
mer... färre
Axelrem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Dator sleeve

En dator sleeve är att föredra om du vill bära din laptop i din vanliga väska och inte ha en särskild väska för datorn. Det kan vara en stilfråga att välja att inte vilja ha en vanlig datorväska. Ett laptopfodral skyddar din dator lika bra, men du blir tvungen att ha kablar och tillbehör vid sidan om. Detta är inget problem, då du lätt kan stoppa ner tillbehören i en liten tygpåse eller varför inte en snygg necessär? Köp en dator sleeve hos oss redan idag, vi har många modeller och storlekar att välja på.

Laptopväska

En laptopväska är till skillnad från en dator sleeve en hel väska som du kan bära din laptop i. I kategorin intill hittar du ett stort utbud av datorväskor för laptop. Vi gillar variation. Därför rekommenderar vi att du även köper ett laptopfodral så att du kan bära din dator i din vanliga handväska eller som ett extra skydd i din laptopväska.

Datorfodral

Ett datorfodral skyddar din väska mot stötar, smuts och väta. Det kan antingen vara en datorväska eller en så kallad dator sleeve, som bara skyddar själva datorn och inte ger utrymme för kablar. Det är många som föredrar att använda sin vanliga väska, kanske rent av en designerväska, och vill därför hellre ha ett laptopfodral. Det är en smaksak om du föredrar att ha en riktig väska eller om du hellre har ett datorfodral.

Laptopfodral

Ett laptopfodral är samma sak som en dator sleeve eller ett datorfodral för laptop. Kärt barn har många namn, sägs det. Det är vanligt att laptopfodral är tillverkade av neopren, samma material som våtdräkter är gjorda av. Hos oss hittar du ett större utbud än så, vi har många olika material att välja på, där det senaste inom modet är laptopfodral av filt!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 11 produkter