Filtrera med

Pris
399 kr 3699 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Färg
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

iPad surfplatta

Om du letar efter en bra och ekonomisk iPad så har du kommit precis rätt. Vi erbjuder ett brett sortiment av iPad anpassade efter just dina behov. Här kan du utforska och jämföra olika modeller av Apples iPad och hitta just den modell som du behöver. 

Välj rätt iPad för dig 

Vilken iPad är du på jakt efter? En iPad pro med lite större skärm eller en iPad av 6:e eller 7:e generationen för bästa prestanda? Beroende på om du är en student, professionell eller bara vill ha den för att kolla serier så kan du hitta modellen du behöver i vårt sortiment. Kom ihåg att välja storlek och lagringskapacitet som passar just dina behov så du kan njuta fullt ut. 

Begagnad iPad med garanti

Att välja en begagnad iPad är ett smart val om du letar efter ett mer ekonomiskt alternativ. Alla begagnade iPad vi erbjuder har gått igenom en noggrann kontroll och erbjuder därför samma prestanda som en ny fast till ett lägre pris. Dessutom har alla våra begagnade iPad en garanti på 1 år!

En kraftfull iPad surfplatta för dina behov

Om du behöver en surfplatta som klarar av avancerade uppgifter och tunga program så är iPad det självklara valet. Med en stark och avancerad processor och en knivskarp upplösning är en iPad ett underbart verktyg att jobba med. Dessutom har den en lång batteritid vilket tillåter dig att jobba många timmar vart du än är utan att behöva ladda den. En iPad är idealisk för både arbete och nöje och förenar dom båda på ett elegant sätt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 39 produkter

iPad Pro 10.5" 64GB Wi-Fi + Cellular 4G 2017 Space Grey (beg)iPad Pro 10.5" 64GB Wi-Fi + Cellular 4G 2017 Space Grey (beg)
  • Priset!
C
Begagnad med 1 års garanti! Denna iPad Pro 10.5" 64GB Wi-Fi + Cellular 4G har en fantastisk retinaskärm med...
- iPad surfplatta
- 10.5" Retina-skärm med 2224 × 1668 upplösning
- Sexkärnig Apple A10X Fusion-processor
- Klarar senaste iPadOS
- 1 års garanti
Nypris: 7 000 kr
2 599 krPris