Filtrera med

Pris
79 kr 199 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Fodral till iPhone XR

Skaffa ett snyggt och stilrent fodral till iPhone XR! Med iPhone XR så får du samma grymma designspråk som på iPhone X, iPhone XS och iPhone XS Max till ett betydligt lägre pris. Genom att eliminera hemknappen och krympa kanterna runt skärmen erbjuder iPhone XR en 6.1”-skärm i ett kompakt format. iPhone XR kommer dessutom med det snabba Apple A12 Bionic-chippet. Därtill har iPhone XR upp till 90 minuter längre batteritid än Apples regerande batterikung, iPhone 8 Plus.

Billigt fodral till iPhone XR

När du köper ett billigt fodral iPhone XR från BilligTeknik så får du mycket för pengarna. Dessutom kommer iPhone XR med samma processor som den betydligt dyrare iPhone XS och iPhone XS Max. iPhone XR har därtill samma 12 MP-kamera som återfinns i iPhone XS. Detta innebär att du kommer kunna fånga skarpare bilder än någonsin förut. Kameran tillåter dig även att ta högkvalitativa porträttbilder med imponerande bokeh-effekt.

Ny iPhone XR

Köp en ny iPhone XR hos oss och få en riktigt bra deal! iPhone XR finns tillgänglig i en bred palett av färgsprakande nyanser, vilket innebär att du kan sätta färg på vardagen. Dessutom kommer iPhone XR med en premium-konstruktion i glas och aluminium, vilket innebär att den stödjer trådlös laddning. Den har dessutom en stor Liquid Retina-skärm på hela 6.1 tum så att du kan njuta av mer innehåll på skärmen.

iPhone XR snabb leverans

Du kan alltid känna dig säker på att du får dina produkter levererade med snabb leverans då du handlar från BilligTeknik. Dessutom är vi certifierade av Trygg e-handel, så att du kan känna dig helt säker när du handlar från oss. Om du har några frågor gällande ditt köp så ska du heller inte tveka att kontakta vår suveräna kundtjänst. Vi står till ditt förfogande!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 12 produkter

Plånboksfodral 2-i-1 med magnetiskt mobilskal till iPhone Xr PU-läder (Black)
  Exklusivt plånboksfodral i hög kvalitet och snygg design som ger ett bra skydd för din mobiltelefon. Inne i fodralet finns...
  - iPhone XR
  - Skyddande plånboksfodral
  - Med löstagbart magnetiskt mobilskal
  - Exklusivt PU-läder med soft coating
  - Stöd för trådlös laddning
  Rek: 395 kr
  99 krPris