Filtrera med

Pris
699 kr 3390 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Färg
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billig surfplatta

Köp en billig surfplatta hos oss. Surfplatta, padda och tablet. Kärt barn har många namn. Surfplattan används av alla i familjen, både föräldrarna och barnen och är perfekt att ta med på resor och bilturer.
Här hittar du ett stort urval av de bästa surfplattorna på marknaden, både billiga surfplattor och prestanda-krävande paddor. Vissa surfplattor har externa tangentbord vilket nästan gör dom till en laptop.

Köpa surfplattor

Många trodde att surfplattor skulle bli en övergående fluga, men att fler och fler har börjat köpa surfplattor har motbevisat detta. De har visat sig vara perfekt lämpade att fylla tomrummet mellan dator och mobiltelefon. Och med senaste tidens utveckling gällande, bland annat, multitasking, för såväl Android- som iOS-baserade surfplattor, har de i sin egen rätt blivit fullvärdiga arbetsenheter.
Inte heller har man kunnat undgå att antalet spel på dessa surfplattor har blivit fler och fler. Därför passar de numera samtliga åldrar och användningsområden. Många har även upptäckt att en surfplatta täcker många av deras elektronikbehov, och gör både TV och dator mindre viktig. Surfplattor är helt enkelt här för att stanna och du kan köpa surfplattor här hos oss.

Surfplatta barn

Under långa resor, dystra regniga dagar eller för mys i soffan så är en surfplatta barn ideal. Även om de är perfekt för slö- och egentid så ger de även en välbehövlig introduktion till elektronikens värld. Med den uppsjö av pedagogiska appar som är tillgängliga får man möjligheten att ge sitt barn de bästa förutsättningarna för att lära sig och utvecklas i egen takt. En surfplatta barn är därför alltid ett bra långsiktigt val.

Samsung surfplatta

En Samsung surfplatta är ett givet val för den som vill ha prisvärd men samtidigt pålitlig elektronik. Under lång tid har de varit en av huvudkonkurrenterna till Apple och deras iPad. Då en Samsung surfplatta är baserad på operativsystemet Android så finns stora möjligheter att ansluta tillbehör och anpassa surfplattan utifrån egna preferenser. Även om Apples iOS är populärt, så är Android definitivt en värdig konkurrent.

Lenovo surfplatta

Med en Lenovo surfplatta så kombinerar man det bästa av två världar, nämligen pålitlig kontorselektronik med praktiska användarvänliga lösningar. De har gjort sig kända för tåliga surfplattor med lång livslängd. Eftersom de är baserade på Android så är även kompatibiliteten hög, och det finns en enorm mängd appar att välja mellan. Såväl kostnadsfria som avgiftsbelagda. Därför är en Lenovo surfplatta ett smart val.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 35 produkter