Filtrera med

Pris
14 kr 129 kr
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Skärmskydd

Hos oss hittar du de bästa skärmskydden för din smartphone. Vi har både härdade skärmskydd och ultratunna skärmskydd för din iPhone, Samsung Galaxy och LG G5. Med en displayfilm undviker du att få repor på din telefon, och vi har de billigaste skärmskydden på marknaden. Köp ett skärmskydd till din Samsung Galaxy S6 så slipper du oroa dig för repor och sprickor. Järmför härdade skärmskydd och displayfilm för att hitta det bästa skärmskyddet för din mobiltelefon.

Skärmskydd till iPhone

Skydda skärmen på din iPhone från repor och sprickor med ett skärmskydd till iPhone. Vi vet att iPhone är en populär telefon, vilket är varför vi har sammanställt skärmskydd för alla olika typer av iPhone. Vi har skärmskydd för iPhone 5/5C/5S/SE, iPhone 6/6S/7/8, och iPhone X, så att du kan skydda din telefon oavsett modell.

Skärmskydd till Samsung

För de som inte föredrar iPhone så har vi även gott om skärmskydd till Samsung och andra Android-telefoner. Skydda din Samsung-telefon med skärmskydd till exempelvis Samsung Galaxy S8, S6, S5 eller många andra av Samsungs modeller. Dessutom har vi skärmskydd för andra telefoner, exempelvis LG G5.

Skärmskydd för surfplatta

Det är inte bara mobiltelefoner som kan behöva ett skärmskydd för att skydda skärmen. En surfplatta har en större skärm och är på så vis mer utsatt för både report och skråmor. Vi har billiga skärmskydd för din iPad eller Android-surfplatta, så att du kan skydda dina favoritenheter utan att behöva tömma plånboken.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 88 produkter