Filtrera med

Pris
129 kr 529 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Gamingmus

Oavsett vilka typ av spel du spelar så behöver du en gaming mus som klarar jobbet! Hos Billigteknik har vi gamingmöss från ledande tillverkare som till exempel Razer, Logitech och Roccat, men också bra och billiga alternativ för den ekonomiskt lagde gamern. När det kommer till vilken gaming mus du ska köpa bör du utgå från vad du gillar att spela. 

Välj rätt gaming-mus för dig

För spel som kräver snabb reaktionsförmåga behöver din mus ha låg latens och hög DPI. Just DPI är mycket viktigt när det kommer till din precision. Genom att välja en gaming mus med hög "dot per inch" kan du göra preciserade manövrar snabbare, och därmed få en fördel gentemot dina motspelare. Lägg därtill en hög uppdateringsfrekvens och du kommer vara ostoppbar på nästa LAN-party. Efter detta behöver du bara ta ställning till följande: ska din mus ha programmerbara knappar? Sladd eller trådlös? Diskret eller fräck design?

Trådlös gamingmus

Till skillnad från övriga datorvärlden, så har man inom gaming-världen i stor utsträckning fortsatt använda trådade möss. Vad detta beror på är svårt att säga, men kanske litar man inte på att en trådlös mus klarar av att prestera lika bra som en med sladd. Dock har den tekniska utvecklingen gått framåt och idag finns trådlösa möss speciellt framtagna för gaming. Till exempel kan vi på Billigteknik erbjuda gamingmusen Steelseries Rival, som ansluts antingen via Bluetooth eller via nano-USB. Du vet väl att du även kan kombinera din trådlösa gaming mus med ett passande trådlöst tangentbord

Ergonomisk datormus

För den som spelar ofta eller mycket så blir det oerhört viktigt med en ergonomisk datormus. Till att börja med kommer detta förhöja och förbättra din prestation när du spelar. Vidare så kommer den bli skönare för din hand att vila på. Intensivt spelande kan leda till att du ådrar dig musarm och förslitningsskador så gör dig själv en tjänst och unna dig själv en ergonomisk datormus. 

Spelmus med snygg design

Nästan lika viktigt som ergonomi är estetik. Så se därför till att välja en gaming mus som matchar din gamingdator. Du kan även välja att utgå från din mus när du ska köpa ny dator. Klicka här för att se vilka gamingdatorer och gamingskärmar som skulle kunna passa ihop med din mus. Hittar du ingen dator som faller dig i smaken så kan du ta en kik på vilka begagnade modeller vi har inne för tillfället. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 12 produkter