Filtrera med

Pris
99 kr 479 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

In-ear-hörlurar

Sk ”in-ear”-hörlurar sluter tätt kring hörselgången och eliminerar på så vis störande ljud från dina omgivningar. In-ear-hörlurar är ett enkelt sätt att kunna njuta mer av musiken du älskar än med de hörlurar som följde med din telefon. Denna typ av hörlurar är också i regel förhållandevis billiga, och finns både i trådade och trådlösa alternativ.

Bra in-ear-hörlurar

När det kommer till hörlurar så vet vi att den främsta egenskapen folk letar efter är bra ljud. Detta är varför vi har sammanställt många riktigt kompetenta alternativ, för dig som vill kunna uppleva din musik så som det var menat - med hörlurar som erbjuder rik basgång, låg dissonans, brusreducerande utformning och ergonomisk passform.

Sköna in-ear-hörlurar

Det finns inget som är värre än ett par riktigt bra hörlurar som sitter riktigt dåligt. När in-ear-hörlurar har dålig passform så skaver de mot hörselgången, vilket blir olidbart under långa stunder. För att förebygga detta så har vi i vårt utbud riktigt sköna in-ear-hörlurar, som har utformats speciellt för en ergonomisk passform och är på så vis mild mot dina öron.

Trådlösa in-ear-hörlurar

In-ear-hörlurar betraktas traditionellt som trådade hörlurar, men under de senaste åren så har trådlösa in-ear-hörlurar slagit igenom. Detta är perfekt när du tränar, och behöver ett par smidiga trådlösa hörlurar som sitter kvar, och som saknar en sladd man kan trassla in sig i. Samtidigt så har trådlösa hörlurar blivit billiga - ta en titt i vårt breda utbud för att hitta något som passar just dig!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Hama Freedom True Wireless In-Ear BlueTooth Headset, vit/svart/rosaHama Freedom True Wireless In-Ear BlueTooth Headset, vit/svart/rosa
  • Nyhet!
Den trådlösa hörluren Hama Freedom TWS erbjuder maximal rörelsefrihet utan några trassliga kablar. Med stöd för Siri och...
- In-ear
- Äkta trådlöst ljud
- Med mikrofon så de fungerar som headset
- Lång speltid - upp till 28 timmar
- Finns i flera färger
Rek: 400 kr
349 krPris