Filtrera med

Pris
29 kr 699 kr
Tillverkare:
Anslutningstyp
mer... färre
Frekvensomfång
mer... färre
Färg
mer... färre
Filter

In-ear-hörlurar

Sk ”in-ear”-hörlurar sluter tätt kring hörselgången och eliminerar på så vis störande ljud från dina omgivningar. In-ear-hörlurar är ett enkelt sätt att kunna njuta mer av musiken du älskar än med de hörlurar som följde med din telefon. Denna typ av hörlurar är också i regel förhållandevis billiga, och finns både i trådade och trådlösa alternativ.

Bra in-ear-hörlurar

När det kommer till hörlurar så vet vi att den främsta egenskapen folk letar efter är bra ljud. Detta är varför vi har sammanställt många riktigt kompetenta alternativ, för dig som vill kunna uppleva din musik så som det var menat - med hörlurar som erbjuder rik basgång, låg dissonans, brusreducerande utformning och ergonomisk passform.

Sköna in-ear-hörlurar

Det finns inget som är värre än ett par riktigt bra hörlurar som sitter riktigt dåligt. När in-ear-hörlurar har dålig passform så skaver de mot hörselgången, vilket blir olidbart under långa stunder. För att förebygga detta så har vi i vårt utbud riktigt sköna in-ear-hörlurar, som har utformats speciellt för en ergonomisk passform och är på så vis mild mot dina öron.

Trådlösa in-ear-hörlurar

In-ear-hörlurar betraktas traditionellt som trådade hörlurar, men under de senaste åren så har trådlösa in-ear-hörlurar slagit igenom. Detta är perfekt när du tränar, och behöver ett par smidiga trådlösa hörlurar som sitter kvar, och som saknar en sladd man kan trassla in sig i. Samtidigt så har trådlösa hörlurar blivit billiga - ta en titt i vårt breda utbud för att hitta något som passar just dig!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 29 produkter

Soundbuddies in-ear headsetSoundbuddies in-ear headset
  • På rea!
  In-ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon, kompatibel med iPhone, iPad, Samsung, Sony, HTC med flera telefoner. Finns...
  - In-ear-hörlurar
  - Med fjärrkontroll och mikrofon
  - Kompatibel med många olika telefoner
  - Färgglada
  Rek: 230 kr
  29 krPris
  Streetz sporthörlur och headsetStreetz sporthörlur och headset
  Sporthörlur med mikrofon så att den även fungerar som mobilheadset. Har svarsknapp så att du kan svara och lägga på...
  - Med mikrofon - fungerar även som headset
  - 1,2m kabel
  - Sitter stabilt med öronbygel
  - Trasselfri kabel
  Rek: 180 kr
  129 krPris