Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Sonos

Sonos har under de senaste åren blivit ett mycket populärt alternativ för de som vill kunna koppla ihop en eller flera högtalare med god ljudkvalitet över Bluetooth. Sonos erbjuder många olika typer av högtalare, såsom Sonos Play:1, Sonos Play:3, Sonos Play:5 och Sonos One. Dessutom går dessa att enkelt koppla ihop för att kunna strömma högkvalitativt ljud direkt från din telefon till ditt ljudsystem i hemmet.

Billig högtalare från Sonos

Hos BilligTeknik kan du få tag i en riktigt billig högtalare från Sonos. Det ska inte behöva vara dyrt att få tag i ett kompetent och modernt ljudsystem. Med hjälp av Sonos enkla applikation går det dessutom lätt att koppla ihop flera olika högtalare och konfigurera dessa. För den som har en iPhone eller iOS-enhet är det dessutom enkelt att spela musik över AirPlay från exempelvis Spotify eller Apple Music.

Sonos Sub

Den som redan har köpt enheter från Sonos ekosystem av högtalare kan se till att få den ultimata ljudupplevelsen med hjälp av en Sonos Sub. Med hjälp av en Sonos Sub så kan dina andra högtalare från Sonos automatiskt optimeras för att ge det bäst balanserade ljudet. Köp Sonos-högtalare och Sonos Sub från BilligTeknik för en grym ljudupplevelse strömmad direkt från din telefon!
Underkategorier

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!