Filtrera med

Pris
29 kr 499 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Kontantkort och startpaket

Kontantkort är perfekt för den som just börjat använda mobiltelefon eller surfplatta, liksom för den som gärna vill ha koll på kostnaderna för sin mobiltelefoni. Med ett kontantkort så laddar du SIM-kortet med en bestämd summa, vilket innebär att det helt enkelt tar slut när du har använt alla pengar på det. Detta förebygger att komma hem till en otrevlig faktura ifall man glömmer att avaktivera mobildata till utlandssemestern.

Kontantkort

Kontantkort är perfekta för den som inte ringer särskilt ofta, eller bara vill ha bra koll på sina mobiltelefoniutgifter. När du köper ett kontantkort från oss så kan du dessutom vara säker med vetskapen att vi är certifierade av Trygg e-handel, vilket innebär att du hos oss får det låga priset av en online-baserad återförsäljare, med tryggheten från en fysisk återförsäljare. Det bästa av två världar, helt enkelt!

Telia startpaket

Med Telias startpaket med ett års surf så får man ett kostnadseffektivt alternativ till sin surfplatta, SIM-dator, eller den som gärna vill ha ett kontantkort till mobiltelefonen. Om man laddar kortet, vilket finns som både mikro- och nano-SIM, för 100 kronor så får man ett års fri surf (0,5 GB/mån) på köpet. Detta innebär att man har nog med surf för att kunna koppla upp sig till nätet när det verkligen gäller, oavsett var man är.

Billiga kontantkort

Själva vitsen med ett kontantkort är att det ska vara enkelt, billigt, och smidigt att skaffa. Vi förstår detta, och erbjuder därför riktigt bra erbjudanden som ger dig mycket för ett lågt pris - eller vad sägs om ett startpaket från Telia där du får ett års fri surf på köpet om du laddar kortet för 100 kronor?


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 3 produkter