Filtrera med

Pris
9 kr 999 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Laddare till dator

En laddare till dator är strömkällan till en av dina viktigaste ägodelar. Genom datorn gör vi allt numer; vi beställer produkter och resor, gör bankärenden, umgås på sociala medier och arbetar/studerar. Om du inte har ström till din dator, försvinner en stor del av dina möjligheter att göra dessa saker. Trots det går laddare till dator sönder ibland, då de utsätts för stötar och hög värme. Byt därför ut din i tid! Vi erbjuder datorladdare för de flesta modellerna.

Universal datorladdare

En universal datorladdare fungerar till flera olika modeller av bärbara datorer. Det är en strömadapter för laptop med flera olika kontakter och anpassad spänning. Det gör att en universal datorladdare passar flertalet märken och modeller. Fördelen med att köpa en laddare till laptop som passar flera enheter är att du kan använda den för flera olika datorer, även om du skulle byta ut den du har för närvarande.

Laddare till laptop

En laddare till laptop är din dators livlina. Se till att köpa en ny datorladdare innan din går helt sönder. Så fort den börjar glappa eller krångla, gör du bäst i att köpa en ny. Du vill inte stå där helt utan strömkälla. Det kan innebära en, eller i värsta fall, flera dagar utan tillgång till din dator. Vi har ett stort utbud av laddare till laptop till alla tänkbara märken så som Asus, Macbook, Lenovo, Dell, HP osv. Se till att köpa din i tid redan idag!

Adapter och reseadapter

En adapter, framförallt en reseadapter, är ett viktigt tillbehör för att kunna använda din elpryl utomlands. En adapter behövs även om du köpt elektronik från utlandet, som har en annan kontakt än EU-plugg. Var uppmärksam på att de flesta adaptrar inte konverterar spänningen, för det behöver du en voltkonverterare. En adapter eller reseadapter är en nödvändig resepryl om du ska besöka länder som USA, England och vissa länder i Sydeuropa.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 86 produkter

Deltaco USB-C laddare 60W för datorer eller telefoner, PD GaN-teknikDeltaco USB-C laddare 60W för datorer eller telefoner, PD GaN-teknik
  USB-C-laddare som fungerar med alla datorer eller telefoner/surfplattor som har USB-C-laddning upp till 60 Watt. Tack vare...
  - Väggladdare
  - Snabbladdning
  - Fungerar till datorer/telefoner/surfplattor med USB-C
  - Ladda bärbara datorer upp till 60W
  - Väggladdare
  Rek: 400 kr
  359 krPris