Filtrera med

Pris
59 kr 349 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

In ear hörlurar

In ear hörlurar är helt enkelt den sortens hörlurar som man har i öronen, och som därmed sitter fast mer eller mindre av sig själva och med hjälp av öronen. Trots att begreppet verkar enhetligt så finns det trots allt flera olika variationer av dessa hörlurar. På senare tid har den modellen som har ett gummerat yttre blivit mest populär. Anledningen är att de är konstruerade för att komma så nära trumhinnan som möjligt, och på så sätt både isolera störande ljud från omgivningen och få så effektiv ljudöverföring som möjligt. Du får helt enkelt högre ljud vid samma volymnivå. Det finns även de hörlurar som följer samma princip, men som på grund av utförandet inte kommer lika nära trumhinnan. Oavsett så är in ear hörlurar väldigt praktiska och effektiva.

Trådlösa in ear hörlurar

Trådlösa in ear hörlurar var fram tills relativt nyligen mer eller mindre en framtidsdröm. Men i och med tekniska framsteg är det nu möjligt att skapa trådlösa mottagare så pass små att de får plats i helt vanliga hörlurar. Med trådlösa in ear hörlurar får du därmed inte bara små och praktiska hörlurar - du slipper även kablar.

Bluetooth hörlurar in ear

Bluetooth hörlurar in ear ger förmodligen bredast kompatibilitet av alla trådlösa tekniska lösningar som finns på marknaden. Anledningen är så klart att Bluetooth-protokollet stöds av de flesta datorer, stationära som bärbara, surfplattor och smartphones. Utöver det har nu för tiden väldigt många bilstereos stöd för Bluetooth. Detta innebär att du nästan aldrig behöver oroa dig för att kunna ansluta när du har Bluetooth hörlurar in ear tillgängliga. När du är på språng är det helt klart en dröm att bara kunna plocka fram hörlurarna, länka ihop dem med mobilen och sedan lyssna fritt. Utan sladdar. Utan krångel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter