Filtrera med

Pris
39 kr 1499 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Datorsäkerhet

Datasäkerhet och att skydda din dator från stöld och intrång är en viktig fråga. Din dator, som du garanterat lagt en del pengar på och som har ditt viktiga innehåll, bör du vara rädd om. Låt inte din dator komma i någon annans händer! För att hjälpa dig erbjuder vi olika säkerhetslösningar för datorer och laptops. Du kan bland annat köpa en låsvajer eller ett säkerhetsskåp hos oss. Dessa båda produkter inom datasäkerhet är relativt billiga lösningar för att skydda din dator från att bli stulen. Lås fast din dator med hjälp av en låsvajer eller inuti ett säkerhetsskåp, som du kan köpa hos oss till ett bra pris. Då kan du lita på att din dator är säker även när du inte har ögonen på den.

Låsvajer till dator

En låsvajer till dator är en bra och smidig produkt för att skydda datorn från stöld och skadegörelse. Våra vajerlås är avsedda för bärbara datorer och finns i olika längder. Du hittar flera olika varumärken och de flesta låsvajrar är av standardformat (Kensington standard), det vill säga att de passar till de flesta laptops. En låsvajer till dator passar det inbyggda låset som finns i de flesta datormodeller.

Säkerhetsskåp till dator

Vi erbjuder bland annat ett säkerhets- och laddningsskåp för upp till 12 laptop. Ett säkerhetsskåp med hyllor för laptops är perfekt om ni behöver förvara kontorets alla datorer eller kanske alla laptops på en skola/utbildningscenter. Bärbara datorer är en dyr och stöldbegärlig egendom, som lätt blir tjuvens första byte. Se till att låsa in alla era laptops i ett säkerhetsskåp till dator, då är de skyddade mot oärliga människor och inbrott.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 3 produkter