Filtrera med

Pris
99 kr 1799 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Tillbehör till skrivare

Vi erbjuder ett brett sortiment av skrivare, men utan vissa nödvändiga tillbehör så kommer en premiumskrivare aldrig kunna realisera sin fulla potential. Detta är varför vi har sammanställt riktigt kompetenta alternativ för allt från professionellt fotopapper till billiga bläckpatroner. Med vårt sortiment så kan du vara säker på att hitta något som passar just dig.

Billiga bläckpatroner

Med en bläckskrivare så finns det inget mer frustrerande än att ha bläckpatroner av dålig kvalitet som ofta tar slut. Detta är varför vi har fokuserat på att kunna erbjuda bläckpatroner, både svartvita och i färg, som håller hög kvalitet, har en lång livslängd - så du slipper få slut på bläck när du behöver det som mest - och självklart till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Fotopapper

Om du har köpt en professionell fotoskrivare så kommer du naturligtvis behöva samma typ av glättat fotopapper som används för framkallade fotografier för att kunna skriva ut verklighetstrogna foton med fylliga, levande färger. Glättat fotopapper är en absolut nödvändighet för att kunna skriva ut skarpa, proffsiga bilder med imponerande finish direkt från ditt hem.

Skrivarkablar

Även om många skrivare idag är utrustade med trådlösa anslutningsmöjligheter så är ännu inte verkligheten helt trådlös. Vi erbjuder gott om analoga anslutningsalternativ för den som har en äldre skrivare, eller en professionell skrivare som förutsätter fysisk överföring av data. Vi erbjuder skrivarkablar i många olika längder, kompatibla med olika portar, och alla är självklart både billiga och pålitliga.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 13 produkter