Filtrera med

Pris
9 kr 2390 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Samsung Galaxy

Samsung Galaxy är en av de mest populära Android-baserade mobiltelefonerna. Detta är inte så konstigt, då Samsung-mobiler kombinerar premiummaterial och prestanda. Samsungs mobiltelefoner toppar ständigt försäljningssiffrorna välden över. Dessutom så kombinerar dessa telefoner pålitlig konstruktion med senaste tekniken. Detta är varför Samsung Galaxy i stor utsträckning har kommit att sätta trenden för högteknologiska telefoner. Om du väljer att köpa en begagnat Samsung Galaxy-telefon får du en prisvärd mobil till en bråkdel av nypriset. Detta innebär att du får samma flaggskeppstelefon och alla funktioner till ett långt mer förmånligt pris.

Brett utbud av Samsung Galaxy

Här finner du ett brett utbud av Samsung Galaxy-mobiler. Vi har allt från Samsung Galaxy S8 och Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S6 osv. Här finns mängder av Samsung-smartphones, både flaggskeppsmodeller och mer prisvärda modeller. Detta innebär att du kan hitta en Samsung Galaxy-telefon för dig, oavsett vad du letar efter.

Begagnade Samsung Galaxy-mobiler

Begagnade Samsung Galaxy-mobiler är ett väldigt prisvärt alternativ till ett nyköp. I engelskspråkiga länder så är begreppet ”refurbished” vanligt, och i Sverige har vi ingen riktig motsvarighet. Vad ”refurbished” åsyftar är begagnade produkter, i det här fallet mobiler, som är i gott skick. De har kontrollerats av en legitimerad part för exempelvis fuktskador och yttre skador. Billigteknik genomför dessa noggranna genomgångar så du kan känna dig helt trygg när du köper en begagnad mobil. Bäst av allt är att nivån av slitage reflekteras i priset. Bestäm själv vad du prioriterar. Funktionalitet eller utseende - vad är viktigast för dig? Här får du möjligheten att låta kostnaden för mobiltelefonen reflektera den nytta som du faktiskt kommer att ha av den.

Begagnade Samsung Galaxy S4, S5 mfl

Vissa av Samsungs modeller är så kallade ”flaggskepp” i utbudet, men bara för att en flaggskeppsmobil är äldre eller begagnad så betyder inte detta att den behöver vara dålig. I vårt sortiment finner du ett stort antal äldre flaggskepp, liksom många övriga modeller. De kraftfulla S5- och S6-mobilerna finns tillgängliga i olika skick för att passa just dina preferenser. De mindre kända - men tillika funktionella - modellerna Samsung Xcover, J3 liksom S3 finns även att välja mellan. Även om en Samsung Galaxy S4 är ett utmärkt val så bör du ta chansen att se över samtliga modeller. Det kanske finns något i utbudet som passar dig bättre? Välj den Samsung-telefon som är bäst lämpad för dina behov.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 125 produkter

MicroUSB-kabel
USB-kabel för laddning genom USB eller anslutning av exempelvis mobiltelefon till dator. Finns i flera...
- USB-kabel typ A och Micro B
- Ladda eller synka
- Kan användas till många typer av enheter
- Finns i flera längder
Rek: 100 kr
39 krPris