Filtrera med

Pris
359 kr 499 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Smörgåsgrill

Spara pengar genom att köpa din smörgåsgrill online! Vi har flera modeller av smörgåsgrillar i hög kvalité. Hos oss kan du jämföra olika modeller för att hitta den bästa smörgåsgrillen för dina behov. Du sparar dessutom pengar på att köpa din smörgåsgrill online!

Billig smörgåsgrill

I denna avdelningen har vi samlat ihop ett brett utbud så att du kan hitta en billig smörgåsgrill. Oavsett om det bara är en varm smörgås du är ute efter eller en het panini så har vi grillen för dig, till ett riktigt billigt pris. Du kan även alltid känna dig säker när du köper från oss, då vi är certifierade av Trygg e-handel.

Bra smörgåsgrill

Med en riktigt bra smörgåsgrill från ett av de bästa märkena, såsom exempelvis Champion, Emerio, OBH Nordica och iiglio, så kan du garantera att du kommer få en frasig macka varje morgon eller till mellanmål. Välj och vraka mellan alla våra många varianter av smörgåsgrillar.

Paninigrill

En panino, eller i plural panini, är italienska smörgåsar fyllda med förslagsvis sallad, salami, ost och parmaskinka. Med våra paninigrillar så kan du få tag i en bra paninigrill, så att du kan ha en delikat panini närhelst du vill. Alla våra leveranser är dessutom i det snabbaste laget.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 3 produkter