Filtrera med

Pris
129 kr 699 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Gaming headset

När det kommer till onlinespel är gaming headsets ofta avgörande om man vill prestera på topp. Till att börja med är ett bra headset ett måste för dig som gillar multiplayer-spel, där man måste kunna kommunicera med sina lagkamrater utan vare sig fördröjning eller sprak. Till skillnad från traditionella headsets så har riktiga gaming headsets tillverkats för att förhöja känslan av spelet, men också för att höja din prestation som gamer. Många gaming headsets har till exempel utrustats med specialknappar vilket gör att du lättare kan fokusera på spelet. Med andra ord är ett gaming headset något du starkt bör överväga att köpa om du tar ditt datorspelande på allvar. 

Välj rätt gaming headset för dig

Spel har blivit intensiva helhetsupplevelser. Och för att kunna uppfatta alla nyanser och detaljer behöver du ett par schyssta gaming hörlurar. Men vilket gaming headset som är bäst är helt upp till dig som spelare att avgöra. Kanske föredrar du ett nätt headset som är lätt att ta med på LAN. Eller så är du på jakt efter en så hög ljudkvalitet som möjligt – både för in- och utljud. Oavsett vilket så hittar du ditt nästa gaming headsets hos Billigteknik. I vårt sortiment finns såväl billiga som mer exklusiva gaming headsets från tillverkare som HyperX och Trust. Kolla även in vårt utbud av gamingskärmar och gamingdatorer.

Trådlöst gaming headset för PC och PS4

Trådlösa gaming headsets är perfekt för dig som värdesätter frihet och rörlighet när du spelar. Tack vare teknikens utveckling så behöver du inte längre kompromissa när det kommer till ljudkvaliteten. Dessutom slipper du trassla in dig i sladdar när du spelar. 

In-ear gaming headset

In-ear headset är idealiskt för alla som vill få plats över till annat, samtidigt som man inte vill kompromissa med ljudkvalitet. Tack vare sin nätta design och lätta vikt kan du få en bra ljudupplevelse, oavsett var du befinner dig! Om du föredrar att vara diskret med ditt datorspelare har vi även "vanliga" hörlurar och headsets. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 27 produkter

Trust in-ear gamingheadsetTrust in-ear gamingheadset
Bekvämt in-ear-headset för gaming på PC, mobil eller PS4. Med platt trasselfri kabel och öronpluggar i tre olika...
- Integrerad volymkontroll och mikrofon
- 9 mm högtalelement med hög ljudkvalitet
- 1,25 m platt trasselfri kabel
- För gaming på PC, mobil eller PS4
Rek: 350 kr
259 krPris
Roccat Syva in-ear gamingheadsetRoccat Syva in-ear gamingheadset
Bekvämt in-ear-headset för gaming på PC, mobilen eller surfplattan. Med platt trasselfri kabel och öronpluggar i tre olika...
- Bekvämt in-ear-headset
- Perfekt för gaming på PC, mobilen eller surfplattan
- Mikrofon inbyggd i trasselfri kabel
- Djup bas och krispig diskant
Rek: 400 kr
349 krPris
Fourze gamingheadsetFourze gamingheadset
      Bekvämt headset med sköna kåpor som håller oväsendet runt omkring dig borta när du spelar! Headsetet ansluts med 3,5...
      Rek: 550 kr
      399 kr299 krVanligt pris-100 kr offPris