Filtrera med

Pris
119 kr 329 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Bästa antivirusprogram för din dator

Det bästa antivirusprogrammet är ett antivirusprogram som verkligen fungerar. Det finns inget värre än att betala för ett skydd som inte fungerar. Många gratis antivirusprogram ger inte ett fullgott skydd tyvärr. Man får vad man betalar för så att säga. Ett bra antivirusprogram ska ha kontinuerliga och regelbundna uppdateringar för att skydda din dator mot nya virus. Vi erbjuder några av de bästa antivirusprogrammen på marknaden; Norton, F-Secure och Bullguard.

Antivirusprogram Windows 11

Ett antivirusprogram för Windows 11 och tidigare versioner av Windows är betydligt viktigare än antivirusprogram för Apple-datorer. Det beror på att PC är mycket mer utsatta för virus och attacker. Har du en dator med operativsystemet Windows bör du investera i ett riktigt bra antivirusprogram. Ingen vill ha sina uppgifter cirkulerande på internet eller i felaktiga händer. Trygghet är den viktigaste faktorn när du vill använda din dator till att göra transaktioner på nätet. Vi har flera varianter av antivirusprogram för Windows 10 som skyddar din dator mot virus.

Norton

Nortons antivirusprogram är en av världens största produkter för datorskydd. Vill du satsa på ett beprövat och välkänt antivirusprogram ska du definitivt överväga Norton. Programmen fungerar på såväl PC som mobil och surfplatta. Du kan välja att köpa en Norton licens eller fem stycken licenser för att skydda flera enheter samtidigt.

F-Secure och Bullguard

Två alternativ till Norton är F-Secure och Bullguards antivirusprogram. Dessa båda produkter är minst lika bra som Norton. Bullguard antivirus gäller för tre enheter under ett år automatiskt. Även F-secure antivirus gäller för tre användare under ett år som standard. Du måste alltså inte lägga till något för att få flera licenser som för Norton. Både Bullguard och F-secure antivirusprogram är fullgoda som skydd för din dator eller din mobila enhet.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter