Filtrera med

Pris
79 kr 199 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Sommarlek strand och trädgård

När det är sol och strålande sol så är det klart att man ska ta tillvara på detta. Det gör man på bäst sätt genom att ge sig ut på stranden eller i den egna trädgården för att spela sommarlekar och spel. Vad sägs exempelvis om ett billigt set strandtennisrack, flyttmadrasser eller rentav ett kubbset?

Billig flytmadrass

Vare sig du planerar att göra det i Sverige eller på semestern så är det ett sommarmåste att köpa en bra och billig flytmadrass. På Billig teknik har vi ett brett utbud av olika flytanordningar. Badringar, uppblåsbara soffor, uppblåsbar flytmadrass, uppblåsbar haj och mycket mer - allt detta hittar du i vårt sortiment.

Vattenpistol

Visa syskonen, kompisarna, föräldrarna eller barnen vem det är som bestämmer med en vattenpistol. Var redo för fight hela sommaren lång med en vattenpistol som har lång räckvidd och stor vattentank. Köp en vattenpistol eller -gevär med pump till ett lågt pris hos Billig teknik. Du kan dessutom alltid förvänta dig snabb frakt från oss!

Kubbspel

Ingen svensk sommar är komplett utan att ha spelat kubb. Köp ett billigt kubbset från oss, så kommer du garanterat att kunna anordna riktigt bra kubbspel under sena sommarkvällar. När du handlar från oss på Billig teknik så kan du dessutom känna dig helt säker, då vi har blivit certifierade av Trygg e-handel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter

Hörselskydd för barn
  Bekvämt hörselskydd speciellt anpassat för barn mellan 6 månader och 12 år. Ger ett utmärkt skydd mot höga ljud som annars...
  - Sommarlek strand & trädgård
  - Bekväm design
  - EU-godkänt skydd mot höga ljud
  - För barn mellan 6 mån och 12 år
  - Grön färg
  Rek: 249 kr
  199 krPris