Filtrera med

Pris
749 kr 749 kr
Sidor per minut
mer... färre
Utskriftskvalitet
mer... färre
Tid till första utskrift
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billig fotoskrivare

Många har förstått att när kamerorna på mobiltelefoner blir allt bättre så kan man nu ta riktigt professionella bilder utan någon proffsutrustning. Vad färre verkar ha förstått är att man nu på samma vis kan skriva ut högkvalitativa bilder utan tillgång till dyr, professionell utrustning, eftersom fotoskrivare har blivit mycket kompetenta under de sista åren. Detta innebär att man nu kan skriva ut briljanta bilder med tryckerikvalitet utan att ens behöva lämna sitt hem!

Allt-i-ett skrivare

Med en allt-i-ett skrivare så kan du göra allt - scanna, skriva ut, kopiera, dela dokument via wifi från både datorer och mobiltelefoner - enkelt och smidigt. Ska man köpa en riktigt funktionell skrivare så erbjuder en allt-i-ett skrivare allt du kan behöva, och innebär att du inte kommer behöva köpa en separat scanner eller kopiator. Samtidigt så kompromissar inte allt-i-ett skrivare med kvalitén på utskrifterna!

Fotoskrivare

En fotoskrivare är en ovärderlig maskin att ha tillgång till, och fotoskrivare har på sistone blivit mycket billiga. Oavsett om det är en bläckstråleskrivare eller laserskrivare så har vi sammanställt en stor samling högkvalitativa fotoskrivare i vårt sortiment, vilket innebär att du kommer kunna hitta en skrivare som passar just dina preferenser.

Billiga skrivare

År 2018 ska man inte behöva välja mellan en bra skrivare eller en billig skrivare. Smidiga, trådlösa skrivare har nu blivit tillgängliga till låga priser, samtidigt som dagens skrivare har dramatiskt mycket högre DPI-täthet och kvalité. Framförallt så är skrivare idag mycket enklare att ansluta till - genom USB, eller appar och tjänster såsom HPs ePrint eller Apples AirPrint.