Filtrera med

Filter

Billiga TV-apparater

Oavsett om du är på jakt efter en Smart-tv, en billig tv med välvd bildskärm, en tv med 3D eller Ultra HD-funktion så är Billigteknik det givna valet när det kommer till billiga och bra tv-apparater. Hos oss finns apparater som inte bara tillfredställer dig som gillar skarp bild med kontrastrika färger, utan även dig som älskar kristallklart ljud. För dig som är ute efter en förstklassig upplevelse kan vi till exempel rekommendera våra LED TV-apparater. LED TV har fördelen att de, till skillnad från många andra typer av tv, drar relativt lite ström. Hos oss kan du också jämföra olika modeller gör att hitta den perfekta tv:n för dig och ditt hem. Utöver traditionellt tv-tittande har vi även ett bra urval när det kommer till tv-skärmar för gaming. 

TV med 4K-upplösning

4K är det rätta valet för dig som ställer höga krav på bra upplösning. Med 4000 pixlar kan du se fram emot knivskarp bild och levande färger. Efterfrågan på bra upplösning blir bara större och större för var år som går, vilket har lett till att fler tillverkare börjar erbjuda tv-apparater med 4K. Fördelarna med 4K-tv är många. Utöver fantastiska filmvisningar kan man även använda en 4K-tv som monitor för gaming. Ett sätt att få ut mer av din 4K-tv är att kombinera det med ett grymt hemmabiosystem. 

Upplev mer med en Smart-TV

Få tillgång till appar som YouTube och streamingtjänster som Netflix och HBO direkt på tv:n med en Smart-TV! Enheter som Chromecast, AppleTV och spelkonsoler som PlayStation har gjort att tv:n har fått fler användningsområden än enbart tv-tittande. Men tack vare Smart-tv är dessa apparater inte längre nödvändiga. Dock krävs det ett trådlöst nätverk för att dessa tjänster ska fungera. 

Välj rätt storlek på din tv

När det kommer till vilken storlek du ska välja på din tv så gäller fortfarande grundregeln "ju större bild, desto större upplevelse". Tv-apparaterna bara blivit större och smalare för varje år som gått. Men tack vare att de flesta nya tv-apparaterna nu går att montera på väggen, kan mycket plats frigöras där hemma. På jakt efter en billig smart-tv på 40" eller kanske till och med 55"? Kolla in vårt breda sortiment och hitta den rätta storleken på billig tv för dig!

Köp billig tv begagnad eller på rea

Innan du slår till på en ny platt tv rekommenderar vi dig att ta en titt på vårt begagnade utbud. Du som är på jakt efter en billig platt tv kan också kolla in våra sociala medier där vi lägger upp otroliga erbjudanden med jämna mellanrum.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!