Filtrera med

Pris
4999 kr 26999 kr
Skärmstorlek
mer... färre
Skärmupplösning
mer... färre
Processorkärnor
mer... färre
Processor
mer... färre
Minne
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Grafikkort
mer... färre
Bluetooth
mer... färre
Filter

Begagnade Macbook Air & Macbook Pro

MacBook Air och MacBook Pro är några av de mest populära datorerna på marknaden. Oavsett modell har Apple-datorer alltid väldigt optimerade kombinationer av hårdvara och mjukvara. Detta gör dem till utmärkta datorer att köpa begagnade. När det kommer till begagnad MacBook Air och MacBook Pro så är de ofta i mycket gott skick. Med andra ord måste du inte köpa en splitter ny MacBook för att få en Apple-dator med riktigt bra prestanda. 

En fördel med MacBook är att den integrerar perfekt med övriga iOS och Mac OS-enheter, som iPhone och iPad. Till exempel genom iCloud, iMessage och App Store. Genom att köpa en begagnad MacBook hos oss får du en dator med många år kvar att prestera. Dessutom ingår garanti när du köper en begagnad mac via oss – något du inte kan räkna med på andrahands-sidorna. 

Vi försöker ha så många modeller i lager som möjligt men eftersom de är väldigt populära säljs de väldigt snabbt. Om modellen du letar efter inte finns inne är det alltid en bra idé att kolla igen vid ett senare tillfälle. Vårt utbud uppdateras regelbundet. Håll även utkik på vår Facebook-sida för specialerbjudanden. 

Begagnad Macbook Air

MacBook Air är en tunn och lätt dator som ändå har tillräcklig prestanda för att möta de flesta användares behov. Trots sin låga vikt på runt 1,3 kg har samtliga generationer av MacBook Air en mycket bra kvalitetskänsla. Till exempel är den utrustad med bra display med hög ljusstyrka, samt ett mycket bra tangentbord och touch-pad. Eftersom detta är några av de allra viktigaste funktionerna i en laptop är MacBook Air en dator som passar användare väldigt bra. Med en begagnad MacBook Air får du det bästa från Apple och Mac OS. Dock till ett mycket lägre pris.

Begagnad Macbook Pro

MacBook Pro är en otroligt populär dator med väldigt många användningsområden, inte minst inom kreativa yrken. Även en begagnad MacBook Pro-datorer med några år på nacken har prestanda och kvalitet nog för att hålla ytterligare många år framöver. Förra generationens MacBook Pro-chassi har dessutom en av de bästa uppsättningarna ingångar och utgångar av alla datorer på marknaden. Till exempel får du hela tre skärmutgångar, minneskortsläsare och flera USB-portar, m.m. Detta i kombination med den populära Retina-skärmen gör MacBook Pro till en dator vi verkligen kan rekommendera att köpa begagnad.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 16 produkter