Filtrera med

Pris
1999 kr 7995 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

HP Probook

HP Probook är en serie bärbara datorer från den kända tillverkaren HP. Köper du en bärbar dator från HP så vet du att du får en kvalitetsdator. HP tillverkar datorer med omsorg för att de ska hålla länge och tåla utmaningar. Hos oss på Billig teknik kan du hitta en begagnad Probook till ett riktigt bra pris. Så håll utkik och lägg en beställning redan idag, kanske kommer du göra ett riktigt fynd!

Skapa mer med Probook

Med en Probook blir du mer effektiv i vardagen. Detta är en kostnadseffektiv och konfigurerbar dator som lever upp till de flesta förväntningar och möter de flesta behov. Probook 650 är ett exempel på en bärbar dator som lämpar sig utmärkt för användning inom stora små- till medelstora och större företag. Det handlar om en dator som är prisvärd och ger den säkerhet och innovation som krävs inom företagsvärlden. Probook 650 är utrustad med äldre funktioner som exempelvis en VGA-port vilket gör att de anställda kan behålla datorn länge. Dessutom är Probook 650 utrustad med kraftfulla 6:e generationens Intel® Core™-processorer, vilket gör att medarbetarna kan arbeta snabbt och effektivt. TIllsammans med ett robust DDR4-minne och en FHD-pekskärm så blir upplevelsen komplett. HP BIOSphere ökar säkerheten och skyddar viktiga data. Tack vare HP:s programvara för brusreducering kan du stänga ute omgivande ljud, såsom ljud från tangenterna. Probook finns bland annat tillgänglig med det populära operativsystemet Windows 10 Pro. Oavsett om du letar efter en dator för privat bruk eller en dator till dina anställda på företaget kan Probook vara ett bra alternativ. Låt dina behov styra när du väljer serie och modell.

Köp din nya Probook idag

Varmt välkommen att titta igenom vårt utbud av Probook idag. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Om du skulle ha några frågor så tar du kontakt med vår kundtjänst som gärna svarar på dina funderingar kring våra produkter eller din beställning. Om du är intresserad av att göra ett riktigt fynd kan du titta igenom vårt utbud av begagnade produkter, bland annat från HP. Lägg en beställning på en ny Probook redan idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 12 produkter