Filtrera med

Pris
529 kr 529 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

2,5” extern hårddisk

För att skydda din information, bevara minnen, eller se till att ha plats nog för alla de där Sagan om Ringen-filmerna i Extended Edition i BluRay-kvalité på datorn så kan det vara lockande att skaffa en extern hårddisk. Vi erbjuder en uppsjö av olika kompetenta lagringslösningar för dig som är intresserad av en extern hårddisk!

Snabba externa hårddiskar

Externa hårddiskar som ansluter över USB har blivit normen, och finns i nästintill varje hem. När man hör talas om externa hårddiskar så förs dock ofta tankarna till de långsamma hårddiskar med begränsade lagringsmöjligheter som var populära för kring 5 år sedan. Idag så är dock externa hårddiskar avsevärt mycket snabbare än de varit förr i tiden, och erbjuder enorma lagringsmöjligheter.

Billiga externa hårddiskar

Eftersom vi är en online-baserad återförsäljare så kan vi erbjuda ett sortiment med mycket kostnadseffektiva alternativ för externa hårddiskar. Genom trygg e-handel så kan du alltid känna dig säker när du handlar från oss, och dra nytta av marknadens lägsta priser.

5 TB extern hårddisk

I dagens samhälle så växer ständigt filstorlekarna, och de interna hårddiskarna på våra datorer hinner inte alltid hänga med. Samtidigt så är en större del av våra liv än någonsin innan digitala - foton, videor, arbeten, korrespondens, och minnen för livet, liksom underhållning i form av spel, filmer eller musik. Trots att detta ofta kan lagras i molnet så kan inget ersätta säkerheten i att kunna förvara detta på en lokal enhet i ditt eget hem. Med externa hårddiskstorlekar upp till 5 TB så kan vi erbjuda något för alla.