Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Hemmabiosystem

En komplett filmupplevelse kräver inte bara en bra tv, utan också ett bra ljud. Ett bra hemmabiosystem är ett måste för ett komplett hem. Här kan du dessutom hitta paket med Blu-ray-spelare och stöd för 3D. Bra surroundljud skapar känslan av att vara mitt i händelsernas centrum. Söker du något enklare så har vi billiga paketlösningar med soundbar och tillhörande subwoofer.

5.1 hemmabiosystem

För att uppnå den riktiga biokänslan behöver man ett 5.1 hemmabiosystem. Med ett sådant skapas känslan av att vara där, då fylligt ljud och kraftfull bas kommer från alla riktningar. Vi har flera billiga 5.1 hemmabiosystem med bra ljud och snygg design. Ett 5.1-system består av en subwoofer, en centerhögtalare och fyra satellithögtalare.

Surroundljud

Surroundljud skapar känslan av att befinna sig mitt i musiken eller filmen, oavsett vad du söker så finner du det här. Fyll ditt vardagsrum med naturligt och kraftfullt ljud som omfamnar dig. Vi erbjuder flera olika kompletta surroundsystem som är både billiga och bra, så att du kan få hela filmupplevelsen.

Soundbar

När ett hemmabiosystem känns lite för komplicerat och dyrt kan en soundbar vara ett perfekt supplement. Vi har flera prisvärda lösningar med soundbar och tillhörande subwoofer, vilket verkligen kan ge liv till din tv. Orolig för sladdar? Ingen fara, vi har trådlösa lösningar så att du slipper ha sladdar i hela vardagsrummet!


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!