Filtrera med

Pris
2499 kr 2499 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Hemmabiosystem

En komplett filmupplevelse kräver inte bara en bra tv, utan också ett bra ljud. Ett bra hemmabiosystem är ett måste för ett komplett hem. Här kan du dessutom hitta paket med Blu-ray-spelare och stöd för 3D. Bra surroundljud skapar känslan av att vara mitt i händelsernas centrum. Söker du något enklare så har vi billiga paketlösningar med soundbar och tillhörande subwoofer.

5.1 hemmabiosystem

För att uppnå den riktiga biokänslan behöver man ett 5.1 hemmabiosystem. Med ett sådant skapas känslan av att vara där, då fylligt ljud och kraftfull bas kommer från alla riktningar. Vi har flera billiga 5.1 hemmabiosystem med bra ljud och snygg design. Ett 5.1-system består av en subwoofer, en centerhögtalare och fyra satellithögtalare.

Surroundljud

Surroundljud skapar känslan av att befinna sig mitt i musiken eller filmen, oavsett vad du söker så finner du det här. Fyll ditt vardagsrum med naturligt och kraftfullt ljud som omfamnar dig. Vi erbjuder flera olika kompletta surroundsystem som är både billiga och bra, så att du kan få hela filmupplevelsen.

Soundbar

När ett hemmabiosystem känns lite för komplicerat och dyrt kan en soundbar vara ett perfekt supplement. Vi har flera prisvärda lösningar med soundbar och tillhörande subwoofer, vilket verkligen kan ge liv till din tv. Orolig för sladdar? Ingen fara, vi har trådlösa lösningar så att du slipper ha sladdar i hela vardagsrummet!


Philips 2.1 soundbar med trådlös subwoofer och totalt 300 wattPhilips 2.1 soundbar med trådlös subwoofer och totalt 300 watt
  Soundbar från Philips med trådlöst 2.1-ljud och stöd för Dolby Digital Plus för kristallklart ljud. Med hög effekt och...
  - Hemmabiosystem
  - Kompakt soundbar med trådlös bashögtalare
  - Hög effekt och kristallklart ljud
  - Med stöd för Dolby Digital Plus
  - Spela upp musik från USB-porten
  Rek: 3 890 kr
  2 499 krPris