Filtrera med

Pris
349 kr 999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Brödrost

En brödrost är bland de första investeringarna som vi gör när vi flyttar hemifrån. För vem vill vara utan rostat bröd på morgonen? Att rosta bröd i en stekpanna är visserligen möjligt, men tar mycket tid och det är inte bra för miljön. Därför är det klart att varje hem bör ha en brödrost. Förutom att rosta brödet kan en bra brödrost även tina upp fryst bröd.
Det finns olika modeller av brödrostar, det vanligaste är att de rostar två skivor bröd åt gången. De finns även i olika färger och utföranden, där vitt och rostfritt dominerar rent utseendemässigt. Hos oss kan du köpa en brödrost som förgyller din morgon, eller när helst på dagen du väljer att äta rostbröd.

Billig brödrost

En billig brödrost behöver inte betyda en dålig sådan. Hemelektronik har gått ner i pris oerhört de senaste årtionden, mycket på grund av billigare och större produktion. Det är inte längre bara de välkända märkena som kan göra bra brödrostar, du hittar bra produkter i alla möjliga prisklasser. I och med att utbudet blivit så stort kan du även hitta riktigt snygga brödrostar för en billig peng. Det är onödigt att kosta på sig extra med något så enkelt som en brödrost. Satsa istället på en billig brödrost och lägg pengarna på lite lyxigare bröd till frukosten istället.

Bra brödrost

En bra brödrost ska utföra jobbet att rosta bröd på ett tillfredsställande sätt. Ju bättre brödrost desto tydligare och fler alternativ att ställa in har den. Vi är alla olika, och vi vill alla ha vårt rostbröd serverat på olika sätt. En del personer föredrar lättrostat, medan andra vill ha näst intill bränt rostbröd. Vad din smak än är kan en bra brödrost tillfredsställa den. Våra modeller av brödrostar kan dessutom tina upp djupfryst bröd, så att du kan njuta av varmt härligt rostbröd även direkt från frysen.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 8 produkter

Champion Brödrost 4 skivorChampion Brödrost 4 skivor
  Snygg brödrost i rostfritt stål, med plats för fyra skivor bröd och stöd för upptining och återuppvärmning.
  - Brödrost
  - Brödrost för fyra skivor
  - Stöd för upptining
  - Tillverkad i rostfritt stål
  - Med highrise-funktion
  Rek: 500 kr
  499 krPris