Filtrera med

Pris
39 kr 349 kr
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Iphone 11 skal och fodral

Iphone 11 skal eller fodral är i sin natur en väldigt billig försäkring för att skydda din telefon. När Apple lanserade Iphone 11 så bjöd de på ett stort antal nyheter som för många var helt oväntade. Mest omskriven blev ansiktsigenkänningen. Men den större och mer tekniska OLED-skärmen blev likaså ett uppskattat inslag. I tester så visade det sig även att telefonens kamera var unikt högkvalitativ med förmågan att ta bilder som i stor utsträckning motsvarande vad professionella kameror presterar. Allt detta innebär däremot att det finns större anledning än någonsin tidigare att skaffa ett Iphone 11 skal för att skydda den enhet som man har valt att investera i. Slipp repor och onödiga skador med hjälp av ett billigt och prisvärt skal.

Iphone 11 tillbehör

Mängden Iphone 11 tillbehör på marknaden har hela tiden stadigt ökat. Allt ifrån särskilda skärmskydd bestående av härdat glas till praktiska plånboksfodral. Oavsett om man är ute efter att skydda sin telefon eller kombinera nytta med nöje så finns det många Iphone 11 tillbehör att välja mellan. Särskilt populärt är pålitliga skärmskydd. När det gäller härdat glas så har det den unika funktionen att vara rep- och stöttåligt utan att försämra pekskärmens funktion. Detta är den främsta anledningen till att dessa har blivit den sortens skärmskydd som yrkesmänniskor och professionella användare efterfrågar.

Fodral och skal Iphone 11

När det kommer till skal Iphone 11 skal eller fodral till Iphone 11 så behöver man inte längre välja mellan nytta och visuellt tilltalande produkter. Efterfrågan på tillbehör har resulterat i att allt mer kvalitativa produkter dyker upp på marknaden. Så den som letar efter skal Iphone X eller fodral Iphone 11 behöver knappast kompromissa. Letar du efter ett läderfodral? Eller kanske ett passande skärmskydd? Utbudet är stort och för fodral kan du fritt välja en produkt som passar din egen stil.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 49 produkter