Filtrera med

Pris
5 kr 449 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

El-tillbehör

Strömkablar, grenuttag, utlandsadaptrar och mycket mer. På denna sidan hittar du bra eltillbehör för ditt hem. Vi har smarta eluttag med timer och även kubformade grenuttag. Vi har dessutom strömsladdar som passar till dina dator eller datorskärm. Kolla även in våra fjärrstyrda eluttag som du kan kontrollera med din smartphone. Våra billiga eltillbehör har lägst pris på marknaden. Spara pengar genom att köpa dina eltillbehör via nätet!

Grenuttag

Letar du efter ett grenuttag? Då är detta avdelningen för dig. Koppla in alla möjliga maskiner till sina eluttag med ett grenuttag. Perfekt för den som har många olika prylar i sitt hem, men inte har nog med eluttag. Se till att slippa behöva plugga ut andra enheter så fort du behöver ett eluttag med ett grenuttag.

Smarta eluttag

På sistone så har sk ”smarthem”-enheter blivit allt vanligare. Detta tillåter dig att få mer effektiv strömförbrukning och låter dig få mer tid över när du inte behöver brottas med tekniska detaljer. Med en smart plugin kan du kontrollera dina eluttag via din smartphone, oavsett var någonstans i världen du är.

Kabelgömma

Finns det något fulare än många olika kablar som ligger och skräpar? Städa upp ditt hem med hjälp av en kabelgömma, vilket är en billig lösning för att få en snyggare hem. Samtidigt så kan du få tag i en riktigt billig kabelgömma från oss på BilligTeknik, och du kan förvänta dig snabba, säkra leveranser - då vi är certifierade av Trygg e-handel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 82 produkter