Filtrera med

Pris
2299 kr 12490 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

HP Elitebook

HP är en av världens största datortillverkare. När det gäller deras bärbara datorer har de blivit kända för robust kvalitet och hög prestanda. HP är ofta första valet för myndigheter och andra offentliga organisationer i Sverige. Hos Billig teknik hittar du ett stort utbud av produkter från HP. Bland annat kan du köpa deras populära bärbara dator Elitebook. Titta gärna igenom vårt utbud när det gäller Elitebook och beställ en ny bärbar dator redan idag!

Bli mer produktiv med en ny Elitebook

Elitebook är en serie bärbara datorer från HP. Elitebook är stilfullt designad och klarar av de flesta utmaningar. Titta gärna närmare på Elitebook x360-serien som är en supertunn företagsdator som går att vinkla i 360 grader. Elitebook x360 är tunn, lätt och klarar tuffa tester. Skärmen har en otrolig bildkvalitet och tack vare smarta samarbetsfunktioner lämpar sig datorn utmärkt för kreativa arbetsuppgifter. Elitebook x360 är en av HP:s säkraste datorer, tack vare att den är utrustade med den senaste tekniken när det gäller datasäkerhet. Att Elitebook x360 dessutom erbjuder ett otroligt ljud gör inte saken sämre. En annan populär variant av Elitebook är EliteBook 800 som erbjuder hög prestanda, kraft och kreativitet, snabbare laddning, trådlös anslutning via 4G LTE15 och inbyggt popup-kameraskydd. Fundera gärna igenom vilka behov du har när det gäller en ny bärbar dator. Vad är viktigast för dig? Batteritid, skärmens upplösning, design eller något annat? Självklart ska du låta dina behov styra. För de flesta är det förmodligen prestanda och funktionalitet som väger tyngst. Men för andra kan det vara design och portabilitet som är det viktigaste. Med en Elitebook får du en allsidig dator som klarar vardagens alla utmaningar och som hjälper dig att bli mer effektiv.

Beställ en Elitebook idag

Hos oss på Billig teknik kan alla ha råd med en kraftfull och smidig bärbar dator. Vi erbjuder bland annat begagnade bärbara datorer, vilket gör att priset är ordentligt nedsatt. Titta igenom vårt utbud av Elitebooks idag och lägg en beställning till oss. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som svarar på alla dina frågor.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 33 produkter