Filtrera med

Pris
49 kr 49 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Hårddiskadaptrar

Med en hårddiskadapter så kan du montera en SSD eller hårddisk i din laptop eller stationära dator. Genom att byta ut en gammal HDD i en dator mot en SSD så kan du ge datorn nytt liv, och få dramatiskt mycket snabbare prestanda ur samma gamla enhet. En hårddiskadapter är en billig lösning för att fräscha upp din dator!

MacBook Air-hårddiskadapter

Vi har adaptrar som tillåter dig att montera en ny M.2-SSD i din MacBook Air eller i din MacBook Pro. Slå till på en hårddiskadapter för MacBook redan idag, för att kunna få bättre prestanda ur din existerande dator. Våra hårddiskadaptrar är dessutom riktigt konkurrensmässigt prissatta.

Monteringsram

Genom att använda dig av en monteringsram så kan du installera exempelvis två stycken 2.5”-hårddiskar i en 3.5”-plats. Våra monteringsramar är av gedigen kvalité, så att du själv kan känna att det är en solid produkt du använder. Vidare så är våra leveranser i det snabbaste laget.

Billig hårddiskadapter

Vi på BilligTeknik försöker alltid erbjuda våra produkter till de lägsta och mest förmånliga priserna som finns. Detta är precis samma linje som vi följer gällande hårddiskadaptrar. Här så kan du få tag i hårddiskadaptrar som ger din dator en boost, och är den perfekta avvägningen av prisvärdhet och kvalité.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter