Filtrera med

Pris
1399 kr 4799 kr
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Begagnad Samsung Galaxy

Samsung Galaxy är en av de mest populära serierna på Smartphone-marknaden och har varit det sen Samsung släppte den första modellen 2010. Sedan dess har Galaxy S-serien utvecklats till en flagship-serie med samsungs allra bästa modeller som uppdateras ungefär en gång per år. Det har även kommit ett antal serier vid sidan av som är lite enklare och billigare. Eftersom det kommer nya modeller så regelbundet finns ett bra inflöde av begagnade modeller med mycket bra prestanda att få tag på till bra priser. När du köper en Samsung Galaxy smartphone kan du vara helt säker på att få tillräcklig prestanda även om modellen du köper släpptes för flera år sedan - och dessutom att den håller flera år framåt. 

Billig Samsung Galaxy smartphone

Nyckeln för att få tag på en billig Samsung Galaxy är just att kunna gå några generationer tillbaka. De senaste generationerna S20 och S21 har otroligt hög prestanda, men hela vägen tillbaka till S7 och S8 är prestandan tillräckligt bra för att funka som en snabb och modern telefon. Dessutom har Galaxy-serien länge haft flagship-egenskaper som skal av glas, trådlös laddning, vattentäta egenskaper och liknande som bidrar till en verklig premiumkänsla trots att du köper en billig telefon. 

Olika modeller av Samsung Galaxy

Det första att hålla koll på när du köper en Samsung Galaxy är vilken serie den hör till. Samsung Galaxy S är serien som är mest premium. Samsung Galaxy A finns också i bra modeller men har något enklare känsla och mindre avancerade funktioner. Samsung Galaxy M är lite mer budget och går att få till mycket låga priser. När du bestämt serie behöver du bestämma årsmodell. Här finns många att välja på och vilken du ska välja är beroende på hur hög budget du har. En nyare modell har fler och mer slipade funktioner. Dessutom kommer de hålla för fler nya Android-versioner och helt enkelt vara mer framtidssäkrade. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter